KAKVO TELO DŽEHVA IMA! Teodori kažu da je ISTA Pamela Anderson, pokazala ZANOSNE OBLINE, muškarcima popadale VILICE! (FOTO)

Showbizz

KAKVO TELO DŽEHVA IMA! Teodori kažu da je ISTA Pamela Anderson, pokazala ZANOSNE OBLINE, muškarcima popadale VILICE! (FOTO)

Pevačica Teodora Džehverović pokazala je svojim pratiocima zanosne obline.

Naime, Teodora se odlično provodila na hrvatskom primorju, a njeno izdanje u kupaćem kostimu dopalo se mnogima, a naročito muškarcima koji je na društvenim mrežama prate u velikom broju.

“Ista Pamela Anderson iz Čuvara plaže”, “Ima li lepša?”, “Koliko si moćna”, neke su od komentara koje je Džehverovićeva dobila ispod ovih fotki.

Inače, Teodora Džehverović sa dečkom košarkašem Ninom Čelebićem otputovala je u Hrvatsku.

Inače, šuškalo se da su Teodora i Nino raskinuli, ali je pevačica pokazala da to nije slučaj. Jednom prilikom Nino, koji ne voli javno da se eksponira, pričao je o Teodori i početku njihove veze.

– Imao sam predrasude o pevačicama dok je nisam upoznao, ali ona je posebna. S Teodorom je svaki dan zabavan, lud, nemamo mira ni dva minuta, zuijimo, radimo svako svoje. Nije slučajno što je toliko popularna. Mi smo se isključili iz praćenja medija, nemamo portale na telefone. S njom provodim 24/7, kad pročitam nešto gde se pretera, iznerviram se. Nije mi bilo lako ni da čitam neke stvari o sebi. Mogao bih da zamislim da budemo zajedno do kraja života – rekao je Nino 2021. godine.

Kurir.rs/M.M.