‘Putin je izvrijeđao Lavrova zbog neuspjeha oko dogovora s Kinom: Ti si š*pak i p*der!’

Svijet

Informacije su izašle na Telegramovom kanalu ‘General SVR’ kojim upravlja navodno netko iz Kremlja. Tamo se navodi kako je Putin uputio pogrdne riječi i kineskom predsjedniku Xi Jinpingu

Neuspjesi u pokušaju invazije na Ukrajinu predstavljaju sve veću glavobolju za ruskog predsjednika Vladimira Putina. Svoje frustracije Putin je pokazao javno na posljednjoj videokonferenciji, piše Blick.ch.

On je navodno izvrijeđao ruskog ministra vanjskih poslova Sergeja Lavrova, a sve nakon što je Kina odbila dati Rusiji financijsku i materijalnu pomoć.

Informacije su izašle na Telegramovom kanalu ‘General SVR’ kojim upravlja navodno netko iz Kremlja. Tamo se navodi kako je Putin uputio pogrdne riječi kineskom predsjedniku Xi Jinpingu, ali i Lavrovu kojeg je optužio za neuspjeh te ga nazvao ‘šu*kom i p*derom’.

Sve je više nezadovoljstva u ruskim redovima. Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev poslao je nedavno ljutu poruku ruskim neprijateljima.

– Ja ih mrzim. Oni su gadovi i degenerici . napisao je na Telegramu. Uz to, rekao je da su to ljudi koji žele smrt Rusiji, ali nije naveo na koga je mislio pod time.

24sata