Jelena, jesi li to ti? Obožavatelji bijesne zbog fotka s nastupa u Mostaru: ‘Uopće si ne sličiš’

Showbizz

Jelena, jesi li to ti? Obožavatelji bijesne zbog fotka s nastupa u Mostaru: ‘Uopće si ne sličiš’

Nemoguće. Instagram je inače poznat po tome da vjerno prikazuje stvarnost. Mora da je neka greška, našalio se jedan pratitelj

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (43) nastupala je u nedjelju u noćnom klubu u Mostaru gdje je pjesmama zabavljala mnoštvo okupljenih obožavatelja.

Podijelila je na društvenim mrežama nekoliko fotografija koje su snimljene prije nastupa. Na njima je istaknula bujne grudi i ravan trbuh u šarenom kompletu.

Ipak, obožavatelji su objavili i nekoliko videa s nastupa na kojima se vidi kako je pjevačica ‘malo’ uredila fotografije. Naime, ispao joj je trbuh, a i lice joj nije toliko zategnuto kao na njenim fotografijama.

– Njoj je problem to što su sada krenule vrućine i plastika se već razvlači – napisao je pratitelj.

– Što očekivati? Uopće si ne sličiš – dodao je drugi.

– Nemoguće. Instagram je inače poznat po tome da vjerno prikazuje stvarnost. Mora da je neka greška – sarkastično je napisao treći.

Pjevačica je početkom svibnja morala na ročište te stajlingom ponovo privukla pažnju okupljenih. Ispred Palače pravde u Beogradu dočekali su ju paparazzi od kojih je skrivala lice.

Ono što je bilo neobično, u vezi stajlinga pjevačice, bile su cipele koje je odabrala za ročište. Naime, Karleuša se na većini događanja pojavljuje isključivo u visokim potpeticama no, ovaj put na nogama je imala balerinke.

24sata