SVE SE SAZNALO! Zadrugari besni zbog rezultata anketa! Mensur napustio Belu kuću, Miljana napravila karambol, dok je Dalila pokazala ZAVIDNOST, pa prebacila Sanji da joj je UPROPASTILA SVADBU ovim gestom!

Showbizz

Klupko se lagano odmotava!

Sinoć je u Zadruzi došlo do neverovatnih sukoba koje su razdrmale zadrugare pa su komentarisali odnose u Beloj kući večine zadrugara. Naime od samog ulaska voditelja Milana Miloševića zbog emisije “Pretres nedelje” zadrugarima nije bilo dobro, što zbog sukoba koje su imali tokom podele budžeta Stefana Karića koja je bila veoma turbulentna.

Na samom startu emisije povela se tema o ponašanju Mesnura Ajdarpašića. Naime, Irma Sejranić je kometarisala da Mensur nije smeo da komentariše budžet koji je dobio od Karića, pa se potegla tema o njihovom prijateljstvu ali i Menurovoj propaloj vezi sa Milicom Veselinović zbog čestitki za njenu slavu u kojoj on nije bio pomentu. Njih dvoje je komentarisala i Mina Vrbaški koja je Milicu i emsnura dovela do pucanja komentarima. Ni Sandra Rešić nije prećutala Mesnuru na njegovo ponašanja.

Usledila je tema skandaloznog ponašanja Viki Mitrović i Marka Osmakčića na gala svadbi koja se održala u nedleju. Naime njih dvoje su imali se*s tokom proslave ispred svih zadugara, a njima se to nije svidelo. Zbog toga su ušli u sukob sa Irmom Sejranić i Sandrom Rešić. Marko je imao i sukob sa Filipom Carem, naime Marko se osetio uvređenim jer nije bio kum Caru na svadbi. Nakon toga su njih dvojica ušli u brutalnu raspravu.

Pravi haos je nastao kada je Dalila Dragojević optužila Sanju Grujić i Anu Jovanović da su joj uprostile svadbu, Sanja zbog haljine, a Ana jer je otela bidermajer. Zbgo tog sukoba Filip Car je krenuo da baca stvari po Beloj kući. Njih dvoje su ušli u brutalamn sukob zbog toga.

Voditelj Miljan Milošević je nakon toga potegao temu vezanu za ponašanja Dejana Dragojevića na svadbi. Svi su primetili da nje Aleksandra Nikolić bila na neki način zapostavljena od njega. Dejan je potom priznao da mu je bilo jako teško da vidi svoju bivšu ženu u venčanici kraj drugog.

Milan je saopštio rezultate ankete – osobe koje su najnečasnije a koje najčasnije. Na trećem mestu je Milica Veselinović kao najnečasnija osoba. Nizali su se komentari zadugara koji su sve vreme osuđivali Milicu, pogotovo Stefan Karić. .

Druga najnečasnija osoba u Beloj kući bila je Miljana Kulić. Lazar Čolić Zola ju je komentarisao, da bi MIljana nakon toga krenula na njega sa džogerom. Na imanju je nastao pravi haos, Miljana se svađala sa Zolim, a onda su se on i Nenad Macanović Bebica sukobili, da je reagovalo i obezbeđenje. Miljana je u jednom trentku kada su se strasti malo smirile u Beloj kući uletela i gađalam Zolu kamenom, ali je pogodila voditelja Milana Miloševića.

Prvo mesto na anketi osvojila je Dalila Dragojević. Dejan je tom prilikom rekao da je Dalila uvek broj jedan na anketama, Dalila je potom prokometarisala svoju titulu.

Nakon toga je Milan saopštio da je Filip Car na trećem mestu za najzavidniju osobu, što njemu nimalo nije prijalo.

Drugo mesto je zauzeo Mensur Ajdarpašić koji je nakon izlaganja zadruagra napustio Belu kuću jer nije mogao da sluša koliko ga osuđuju zbog njegovog ponašanja.

MIljana je zauzela drugo mesto, a Dalila prvo. Zadrugarima to nije bilo iznenađenje šta više su prokomentarisali da je veoma realno glasanje bilo.

Milan Milošević je pokrenuo temu o anketi “najčasniji zadrugar”, i otkrio da se na trećem mestu nalazi Sandra Rešić, pa reč dao Anđelu Rankoviću koji je Sandru nahvalio na sve načine. Drugo mesto pripalo je Anđeli Đuričić i to su zadruagri pohvalili, a prvo Stefanu Kariću koji se po mišljenju zadruagra ove godine pokazao veoma odano i časno.,

Naranvo kada se emisije završila Filip Car i Dalila su otišli u njihovu oazu, izolaciju gde su malo pričali a potom i imali vrelu akciju.

pink.rs