‘VEČITO SMO SPUŠTALE GLAVU I POVLAČILE SE!’ Luna i Anabela priznale gde su grešile u prošlosti, pa otkrile kako se Gagi snašao u ulozi Dede!

Showbizz

Posle brojnih turbulencija, danas je sve kako treba da bude.

U prazničnom izdanju kultne emisije ”Magazin In”, autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostila je više nego aktuelnu ekipu i to Jovanu Jeremić sa ćerkom Leom, Anabelu Atijas, Lunu Đogani, Danijelu Dimitrovsku i Aleksandru Janković.

Da li ima neka lekcija i ispit kada je reč o samopoštovanju na kome ste pale? – upitala je voditeljka.

Moram da kežem da dosta puta u životu nisam poštovala sebe, ali isto tako mislim da… Moram da kažem… Jer ona (Anabela) nije poštovala sebe. Uvek je potcenjivala sebe, umanjivala je svoju vrednost, nije svesna kakva je osoba i koliko vredi. Večito smo bile osobe koje spuštaju glavu i povlače se, kao da nismo zaslužile, svi su drugi bolji, ja moram tako… Bolje i to nego da sam sama, e to je greška. Ona je tu grešku pravila, a kasnije i ja – priča Luna Đogani.

Nikad nije kasno i uvek imaš vremena da to promeniš. Da radiš na sebi, postaneš bolji, shvatiš koliko vrediš i da se to samopoštovanje desi. Nju danas gledam drugačije, i sebe. Zaista sam neko ko poštuje sebe, znam koliko vredim, srećna sam i sve što sam želela sam ostvarila – zaključila je Luna.
Anabela se potom osvrnula na Lunino majčinstvo, pa otkrila kako joj se prvenica snašla u najvažnijoj životnoj ulozi.

Jako je posvećena. Imam 3 ćerke, znam šta znači zahtevno dete. Bekica je baš zahtevna, hiperaktivna i traži pažnju 24 sata, punu brigu i negu. Treba snage za nju, znam razliku između mirnog i nestašnog deteta – kaže Anabela.

Na pitanje voditeljke da li deda Gagi Đogani pomaže oko unuke Mije, Anabela i Luna odgovaraju ovako:

Ima Mia i dedu i baku – priča Anabela.
Deda dođe, on je najjači. Dođe da je pričuva, da mi pomogne, pa posle sat vremena kaže ”Joj kičma me boli, čeka me pas kod kuće, moram da ga nahranim” – priča Luna kroz smeh.

pink.rs