Bijesni Ronaldo nakon poraza autističnom dječaku izbio mobitel iz ruke

Svijet

Dječakova majka dala je izjavu za Liverpool Echo neposredno nakon susreta te u njoj otkrila kako je dječak Jacob autističan te da mu je ovo bila prva utakmica u životu koju je gledao uživo pa je sve oko sebe snimao kao uspomenu

Cristiano Ronaldo izgubio je živce nakon poraza od Evertona u Premiershipu te je svoju frustraciju iskalio na autističnom dječaku Jacobu s kojim se susreo na putu prema svlačionici nakon poraza na Goodison Parku.

Dječak je snimao igrače Uniteda dok su odlazili u svlačionicu, a Ronaldo ga je udario po ruci te mu razbio mobitel.

Dječakova majka dala je izjavu za Liverpool Echo neposredno nakon susreta te u njoj otkrila kako je dječak Jacob autističan te da mu je ovo bila prva utakmica u životu koju je gledao uživo pa je sve oko sebe snimao kao uspomenu, a to je uključivalo i povratak igrača Uniteda u svlačionicu.

Ronaldo se nakon utakmice javio na Instagramu i uputio ispriku Jacobu, kojeg u objavi nije imenovao, ali je jasno da mislim na njega te ga pozvao da o njegovom trošku dođe pogledati utakmicu na Old Traffordu.

“Nikad nije jednostavno suočiti se s emocijama u teškim trenucima, ali ipak moramo biti puni poštovanja, strpljenja i biti primjer svim mladima koji vole ovu predivnu igru. Želio bih se izviniti i, ako je moguće, ponuditi ovom navijaču da dođe gledati utakmicu na Old Traffordu kao znak fair-playa i sportskog duha”, objavio je Ronaldo na Instagramu.

fokus.ba