Svekrva joj postavila BEZOBRAZNO pitanje pred medeni mesec: Snaja ODBRUSILA, pa dobila brutalan odgovor

Zanimljivosti

Svekrva joj postavila BEZOBRAZNO pitanje pred medeni mesec: Snaja ODBRUSILA, pa dobila brutalan odgovor

Novopečeni bračni par se tradicionalno nakon venčanja uputi na medeni mesec, kako bi obeležili početak zajedničkog života i povezali se. I premda bi mladenci trebali da idu sami, jednu su ženu muževljevi roditelji neprijatno iznenadili kada su rekli kako i oni žele sa njih dvoje na putovanje.

Anonimno podelivši svoju priču na Reditu žena je objasnila da su zbog pandemije upali u finansijske probleme, pa se svekar ponudio da im pomogne. Prihvatili su i isplanirali bračno putovanje kojem su se radovali više nego samoj svadbi. Međutim, kako prenosi Miror, nedelju pre puta njegovi su roditelji rekli da žele ići s njima, te da je njihov novac pomogao u plaćanju tog odmora.

“Razmišljali smo o venčanju i odlučili da ne želimo mnogo da potrošimo na venčanje, već na prekrasan prsten i fantastičan medeni mesec. Ono što nam ne ide na ruku je to što je moj tadašnji verenik upravo dobio otkaz, što nam je finansijski poremetilo planove, pa su nam njegovi roditelji koji imaju novca posudili za prsten i putovanje – objasnila je u objavi.

Bili su, kaže,vrlo uzbuđeni, ali pre pet dana su njegovi došli u posetu i tražili da razgovaraju.

– Svekrva me posadila na krevet i rekla mi da kako je srećna zbog mene što putujem u SAD. Nasmejala sam se i potvrdila, a onda me podsetila kako smo svi bliski i rekla:

“Budući da smo tako bliski, možemo li muž i ja da vam se pridružimo? Moglo bi to biti zabavno porodično putovanje!”- napisala je žena.

Kaže da je odmah svekrvi rekla “ne”, ali ju je ona nazvala sebičnom jer ne poštuje što su im pomogli.

– Rekla sam joj ne, a ona je nakon toga rekla koliko je uvek želela da ode u SAD i da nikada nije imala svoj medeni mesec. Rekla sam joj da mi je žao, ali da je to moj medeni mesec koji bi trebao da bude romantično putovanje, a ona se jako uzrujala, kao i svekar.

Takođe tvrdi da je svekar rekao da je pre nego što je ona došla njihov sin bio pametan i poštovao je svoje roditelje, a nju je nazvao sebičnom. Komentatore je objava šokirala i zbunila, a mnogi su rekli da medeni mesec nije vreme za porodični odmor.

– Medeni mesec nije porodični odmor. Zašto ne idu sami? Šta misle da ljudi rade na medenom mesecu? Odloži venčanje dok ti i tvoj muž ne budete mogli da platite sve sami – savetovala je jedna korisnica Redita.

– Shvatam da plaćaju, vrlo velikodušno, ali očito novac dolazi uz razne uvslove. Zašto ne mogu sami da odu na “medeni mesec” umesto da idu na tuđi medeni mesec? Samo im recite da idu na njihovo sopstveno putovanje, a vas puste na vaše – glasio je drugi komentar.

(objektiv.rs)