Dalili kćerka napisala pismo! Potresne riječi djevojčice kidaju dušu: Sanjam te svako veče, što si mi to uradila?! Dođi da me nađeš!

Showbizz

Dalili kćerka napisala pismo! Potresne riječi djevojčice kidaju dušu: Sanjam te svako veče, što si mi to uradila?! Dođi da me nađeš!

O navodima da učesnica rijalitija “Zadruga 5” Dalila Dragojević ima kćerku koju krije u Švajcarskoj, mediji bruje mjesecima. Dalila je navodno dijete dobila s prvim mužem, i navodno ju je sakrila od svojih najbližih.

Sada se pojavilo pismo koje je navodno napisala Dalilina kćerka. Naime, izvor iz Švajcarske navodi da je prvi komšija muža i žene koji su navodno usvojili djevojčicu, koju je Dalila ostavila prije 8 godina. On je za “Skandal”, prenosi Republika.rs, poslao pismo koje je djevojčica navodno namijenila rijaliti učesnici.

– Mama, sanjam te svako veče, što si mi to uradila… Budim se u suzama i plačem, pričaju na televiziji o tebi i meni, a mene lažu da je laž ali ja sam čula kad pričaju kako ne smijem nikad da saznam za tebe! Mnogo si lijepa i imaš lijepu kosu, ljepša si od ove mame što mi ne da da je pitam za tebe! Samo želim da te vidim i zagrlim. Molim te, mama, da me nađeš da budemo samo ti i ja srećne – piše u djevojčicinom pismu koje je objavio pomenuti nedjeljnik.

Prije nekoliko dana drugarica Mine Vrbaški govorila je za Svet o Dalilinoj navodnoj kćerki:

“Mini su neki ljudi sve ispričali, da je Dalilina kćerka teško bolesna, da ima neki problem sa srcem, mislim da je rekla da je u pitanju srčana mana. Navodno je Dalila njoj krišom slala pare za liječenje, tačnije toj ženi koja je u kontaktu sa porodicom, koja je usvojila djevojčicu. Novac je slala da Dejan ne zna, jer mu nikada nije priznala da je rodila dijete kojeg se odrekla.”

Mina je riješila da po ulasku u “Zadrugu” sve objelodani, mada vidim da još uvijek ćuti. Ranije je napadala Dalilu, a sada je promijenila ploču, jer kada je čula cijelu priču, vjerovatno joj je žao. S druge strane željela je sve da ispriča Filipu Caru kako bi on skapirao sa kim je u vezi i rasturio istu, ali imam osjećaj da je sada grize savjest. Mina na rijaliti gleda kao na igru i uvijek pravi zvrčke ispletke, za to je i plaćena, ali ovo nije rijaliti priča ,ovo je život koji se stvarno dešava napolju.

Ne znam kako će se sve završiti i kako će Dalila reagovati, ako Mina ispriča šta je saznala, ali mislim da će nastati haos. Sigurna sam da i Dejan neće ostati ravnodušan, možda tek tada sklopi neke kockice u glavi i shvati šta mu je sve bivša žena godinama radila iza leđa – rekla je drugarica Vrbaški za pomenuti nedeljnik.

Podsjetimo, Huso Mujić prije nekoliko nedelja demantovao je priču da Dalila ima dete, iako je to često tema domaćih medija.

“To je najveća glupost. Ja vam garantujem životom da to nije istina. Sramota je to, nema nikakve šanse da je to istina”, rekao je Huso.

scandal.rs