PRIMIJETILA DA JOJ NEKO POTAJNO KORISTI ŠMINKU: DJEVOJKA OTKRILA GROZNU ISTINU O MOMKU, PA MU SE OSVETILA

Zanimljivosti

PRIMIJETILA DA JOJ NEKO POTAJNO KORISTI ŠMINKU: DJEVOJKA OTKRILA GROZNU ISTINU O MOMKU, PA MU SE OSVETILA

Jedna djevojka je na TikToku ispričala kako je posumnjala da je dečko vara, a zahvaljujući instaliranom sistemu pametne kuće (Google NEST) koji ima i kameru na ulaznim vratima, otkrila je i da ga svako veče posjećuje, kako kaže, “njena jeftina kopija”.

Kad shvatite da je korištena kozmetika koju ste ostavili u stanu svog dečka, pa se ulogirate na njegov Nest račun i vidite da svaki put kad vi ostanete kod kuće njemu dolazi vaša “jeftina kopija” – napisala je djevojka u opisu svog videa.
Odmah je odlučila da ga ostavi, ali je prije toga ištampala na desetine plakata sa slikom djevojke koju je kamera zabilležila i oblijepila ih svuda po kući, da ne bi bilo zabune zašto ga napušta. – Još me je i pratila na Instagramu… – dodala je djevojka, a njena priča brzo je postala viralna.

Nije dovoljno ukrasti dečka, treba još i kozmetiku krasti, mogla ti je i bubreg uzeti! – napisala je jedna djevojka, a druga je dodala – Molim te reci da si mu naplatila ono što je druga potrošila!

Na ovaj se video nadovezala još jedna djevojka sa sličnom pričom koja je otkrila da je, baš kao i ona, zahvaljujući pametnoj tehnologiji otkrila da je dečko vara.

Vozimo se u automobilu, a mom dečku se na displeju radija stalno pokazuje broj s kojeg ga neko uporno zove – ispričala je, a kad ga je pitala čiji je to broj, odgovorio je od prijatelja.
Tada ga je, kaže, upisala u Cash App aplikaciju za slanje novca i preko nje pronašla žensko ime i Twitter profil djevojke, prenosi “The Sun”.

hayat.ba