NEMOGUĆE DA IMA 65 GODINA! Suzana Mančić u TIP-TOP izdanju bez filtera i FOTOŠOPA: Za one koji ne mogu očima da me vide! (FOTO)

Showbizz

NEMOGUĆE DA IMA 65 GODINA! Suzana Mančić u TIP-TOP izdanju bez filtera i FOTOŠOPA: Za one koji ne mogu očima da me vide! (FOTO)

Pevačica, glumica i TV lice Suzana Mančić ima 65 godina, a u to niko ne može da poveruje, posebno ne nakon nove fotografije. Suzana je na društvenim mrežama pokazala koliko je mladolika i da ne koristi filtere i fotošop kako bi se ulepšala.

“No filter, no fotoshop. Samo malo odmora. Ovu sličicu sam postavila za sve one koji me vole, a naročito za one koji očima ne mogu da me vide. Lepo veče vam zelim”, napisala je Suzana na Instagramu i nasmejala mnoge pratioce.

“Volim te Suzi moja lepa”, napisala je Lidija Vukićević koleginici.

Kada je reč o nezi kože, Suzana Mančić jednom prilikom je priznala šta radi na sebi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

“Bockalice, kozmetički tretmani. Negovana i čista koža uvek da bi mogla lepo da primi sve što se u nju ubrizgava. Ja ne znam kako bih izgledala danas da nisam primenjivala sve te antiejdžing tretmane. Imam sjajne kozmetičarke koje brinu o mom izgledu. Hijaluron, vitamini i pomalo botoks. Eto, to sam ubrizgavala. Sve pomalo. Na lice, dekolte i vrat. Čak i šake. Sada se i to uspešno radi, pa šake i vrat više ne odaju godine. Letos sam radila šake, ali sada moram ponovo. Boli, ali, brate mili, vredi. Neka boli! I mažite vrat dok ste još mlade, mažite vrat i dekolte. Koža traži negu”, rekla je ona tad.

kurir.rs