Novi detalji: Ubica iz Ploča bio u svađi s bratom zbog nasljedstva, sve je kulminiralo…

Region

Novi detalji: Ubica iz Ploča bio u svađi s bratom zbog nasljedstva, sve je kulminiralo…

On će danas biti izveden pred istražnog suca u Dubrovniku koji će mu vjerojatno odrediti jednomjesečni istražni pritvor, dodaje Dubrovački

U Pločama se jučer dogodilo dvostruko ubojstvo, a policija je u Opuzenu ubrzo uhitila muškarca kojeg se sumnjiči da je ubio vlastitog brata i 16-godišnjaka. Ubistvima su prethodili trajno poremećeni odnosi u obitelji, piše Dubrovački.

Ubica je automatskom puškom ubio vlastitog brata i susjedova sina tinejdžera kojeg je dočekao na putu do škole.

On će danas biti izveden pred istražnog suca u Dubrovniku koji će mu vjerojatno odrediti jednomjesečni istražni pritvor, dodaje Dubrovački.

Komšije su čule četiri pucnja i vidjeli dječaka kako nepomično leži na travi u lokvi krvi. Pomahnitali ubica zatim je sjeo u svoj automobil Yugo 45 odvezavši se na deponiju u predgrađu Ploča gdje je ubio vlastitog brata. Najprije mu je pucao u leđa da bi ga zatim dokrajčio iz neposredne blizine pucanjem u glavu, navodi Dubrovački.

Isti portal piše da je ubojica s bratom imao neriješene imovinske odnose oko stana, obiteljskog nasljeđa nakon smrti majke, dok je s dječakovom obitelji također imao imovinske razmirice zbog baraka kod vatrogasaca u Primorskoj ulici gdje su do prošle godine živjeli.

Spor među braćom nastao je nakon smrti majke, a sve je rezultiralo i višegodišnjim sudskim postupkom koji je okončan tako da se razvrgne suvlasnička zajednica u stanu u Pločama, piše Dubrovački

avaz.ba