Muškarac otvorio dušu: Godinama sam imao aferu sa oženjenim susjedom, a onda mi je njegova supruga poslala mail…

Zanimljivosti

Muškarac otvorio dušu: Godinama sam imao aferu sa oženjenim susjedom, a onda mi je njegova supruga poslala mail…

Njegov 20 godina mlađi susjed bio je oženjen i imao je dvoje djece, ali to ga nije spriječilo da se s njim spetlja. Glavni lik priče koju prenosi Hufington post otvorio je dušu i priznao kako je godinama bio u vezi sa svojim susjedom, a posebno ga je šokirao e-mail koji mu je poslala njegova supruga.

– Bio mi je susjed, a ja ga nisam zavodio, iako sam bio 20 godina stariji od njega. Siguran sam da sam bio prvi muškarac s kojim je bio prisan, dok sam ja, kako kažu, bio ‘out’. Naša afera nije bila iznenadno, strašću ispunjeno putovanje na mjesec već se radilo o dugom putovanju vlakom. Afera je trajala pet godina, ali sada više nismo u kontaktu, objasnio je muškarac te dodao da ga baš zato čudi što mu se javila supruga bivšeg ljubavnika.

– Koliko je dugo trajala afera s mojim mužem? Nakon svega, zaslužujem to znati, napisala je žena u e-mailu kojeg je poslala. Ovo ga je iznenadilo jer nije vjerovao da je ona išta slutila, a kamoli da je znala što se točno dogodilo, prenosi Slobodna Dalmacija.

Nisu odmah postali ljubavnici, godinama ranije su bili prijatelji i poznanici.

Nije odgovorio na ljutiti e-mail njegove žene. Mislio je da to nije njegov posao, jer on nije taj koji joj je spomenuo vezu, već je za to trebao biti zadužen suprug. Ipak, njemu se javio.

– Prolazimo kroz jako ružnu rastavu braka. Odlučio sam konačno biti iskren prema sebi. Trebao sam biti ono što jesam. Pričao sam joj o nama. Ona te krivi za sve. Htjela je znati s koliko sam muškaraca bio. Rekao sam da postojiš samo ti, i to je istina, odgovorio je drugi muškarac te dodao kako ga se uvijek sjeti kada pogleda u kuću u kojoj je nekada stanovao. Priznao mu je kako je sada u grupi podrške za bise*sulne muškarce i da radi na tome da sebe prihvati točno onakvog kakav je.

(haber.ba)