OD 18. MARTA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ovim znakovima se život mijenja drastično!

Zanimljivosti

OD 18. MARTA VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ovim znakovima se život mijenja drastično!

Provjerite da li spadate u ovu grupu

Zimu ispraćamo pod sjajom punog Mjeseca u Djevici 18. marta i vreme je da se oslobodite svega bespotrebnog u životu. Ovogodišnji pun Mjesec desiće se samo tri dana prije proljećne ravnodnevice, pa stručnjaci za astrologiju tvrde da je ovo savršen period za ostavljanje loših i prihvatanje dobrih navika, piše Lovesensa.

Dok smo u vladavini Riba skloni sanjarenjima, pun Mjesec nas motiviše da se fokusiramo na praktičniji način razmišljanja. Oni koji uspiju da plove ovim energetskim tokom, mogu ostvariti lijepe promjene.

Evo koja 3 horoskopska znaka mogu privući sreću od 18. marta:

Škorpija

Škorpije, ovaj pun Mjesec donosi svjetlost u vašu kuću prijateljstva i društva. Imate snažan duh zajedništva i to vas inspiriše da rastete, da se osjećate dobro. Posljednjih nekoliko mjeseci u vaš život je uvedeno mnogo novih prilika i ljudi – šta ste od njih naučili? Da li iz takvih osnova možete da rastete?

Vrijeme je da se posvetite stvarima zbog kojih se osećate inspirisano i koja stavraju krug dobrih djela. Savršeno je vreme da izađete iz svoje čaure i zone komfora. Učinite nešto vrijedno za cijelu zajendicu, kao što je volontiranje u skloništima za životinje, pomoć ugroženim licima, podrška starim licima, ekološke akcije itd.

Strijelac

U ovom periodu je vreme da se vratite unazad i sredite svoje misli, dela i postupke. Posebn je povoljno da se fokusirate na profesionalni život. Uživajte u plodovima svog rada.

Ovaj pun Mjesec pozitivno utiče na vašu kuću karijere i imidža u javnosti. Neka ova mjesečeva faza bude zeleno svetlo da se opustite i posvetite ličnom razvoju. Vaš naporan rad dolazi na naplatu. Budite ponosni na sebe!

Jarac

Snažna energija punog Mjeseca u zemljanoj Djevici donosi vam period odmora. Mjesec je u vašoj kući filozofije, pomaže vam da istražite svoje talente i vještine. Odvojite malo vremena da se prepustite svojoj omiljenoj kreativnoj aktivnosti, rutini, hobijima…

Opozicija Neptuna i Mjeseca daje vam podsticaj ljubavi koji će vam pomoći da se povežete sa svojim „unutrašnjim ja“. Samim tim, možete dobiti neke nove uvide, perspektive i ideje, ali se bolje povezati i sa ljudima iz okruženja.

novi.ba