Uhapšena starleta Mimi Oro!

Region

Uhapšena starleta Mimi Oro!

Milica Živanović poznatija kao Mimi Oro uhapšena je i upućena na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbjednosti u saobraćaju. Starleta se trenutno nalazi u ženskom zatvoru u Požarevcu, gdje izdržava kaznu, i nije poznato kada će biti slobodna. Prema našim saznanjima, nekadašnja rijaliti učesnica nije u predviđenom roku izmirila određene saobraćajne kazne zbog čega je sankcionisana.

Ovo nije prvi put da kontroverzna Jagodinka ima problem sa zakonom. Podsjetimo, Živanovićeva je još 2014. godine uhapšena u akciji Odjeljenja za javni red i mir beogradske policije. S njom je tada privedeno još sedam djevojaka, koje se takođe sumnjiče za pros..tuciju. U martu prošle godine ona je s koleginicom Tijanom Maksimović, alijas Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

– Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo. Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cijele situacije, ali rekli su mi da ne smijem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali vidjećemo – rekla je ona tada.

I o pros..tuciji je imala svoj stav i rekla je da je imala nepristojne ponude.

– Postoji pros..tucija uopšteno i na estradi, među poznatim ljudima, a postoji i uopšteno pros..tucija. Pa ima, mislim naravno, nepristojnih ponuda, da. Što se tiče i od žena i od muškaraca. Svaka imalo lijepa djevojka je imala neku nepristojnu ponudu. U pitanju su i žene i muškarci, i stariji i mladi, nema pravila što se tiče tih stvari. Ja nikada nisam uzela novac za tako te neke stvari. Prije bi me dečko prebio nego da idem malo lijevo-desno. Uglavnom to rade neobrazovane, djevojke koje su iz provincije, na fakultetu, koje manje imaju para – govorila je Živkovićeva.

Mimi Oro je postala poznata kad je na pitanje: “Koja je najveća ptica?”, odgovorila: “Oro.” Nakon što smo dobili saznanje da je Milica uhapšena, u više navrata smo pokušali da stupimo u kontakt s njom, ali njen broj telefona je bio nedostupan. Pozvali smo njenog advokata, ali on nije želio da komentariše naša saznanja, piše Kurir.

Kurir