HOROSKOP ZA PETAK 11. MART: Škorpije očekuju problemi u partnerskom poslu, a OVAJ ZNAK će imati probleme zbog nekih dugova!

Uncategorized

HOROSKOP ZA PETAK 11. MART: Škorpije očekuju problemi u partnerskom poslu, a OVAJ ZNAK će imati probleme zbog nekih dugova!

Saznajte šta vam zvezde poručuju

OVAN

LJUBAV: Očekujte pozitivne događaje, kao i moguće poznanastvo sa privlačnim osobama. POSAO: Doživećete izvesna poboljšanja u sferi posla. Ništa epohalno ali pozitivno. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK

LJUBAV: Vaša tvrdoglavost će loše uticati na ljubavni odnos jer ćete biti skloni tome da se natežete sa izabranom osobom ili inatite. POSAO: Problem sa nadređenima. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.

BLIZANCI

LJUBAV: Mogući problemi na relaciji partner-prijatelji. Možda će vam izabrana osoba zameriti što joj ne posvećujete dovoljno vremena. POSAO: Vaša pažnja će biti preusmerena na neke druge oblasti života. ZDRAVLJE: Povrede.

RAK

LJUBAV: Bez značajnih događaja ili promena u ovoj sferi, isti trend se nastavlja. POSAO: Problemi sa nadređenima ili promene u sferi kariere, iznenadne I nepoželjne. ZDRAVLJE: Stabilno.

LAV

LJUBAV: Moguć je ego sukob sa izabranom osobom ili uopšte neharmonična veza. POSAO: Imaćete problema u sferi privatnog biznisa ili nekretnina, pogotovo ako ste stanodavac. ZDRAVLJE: Slabo.

DEVICA

LJUBAV: Iskoristite današnji dan za potragu za ljubavlju ako je niste našli, jer imaćete prilika. POSAO: Problemi zbog nekih dugova ili neplanirani troškovi. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Bićete previše osetljivi. Negativne emocije će zavladati, a I vi nećete biti dovoljno svesni uzroka. POSAO: Problemi u međuljudskim odnosima I uopšte pri radu. ZDRAVLJE: Sklonost infekcijama I povredama.

ŠKORPION

LJUBAV: Nestabilnost odnosa. Moguća I iznenadna promena u ovoj sferi, izazvana svađom ili neslaganjem. POSAO: Problemi u partnerskom poslu, ali moguće je da ćete povratiti neki novac. ZDRAVLJE: Loše.

STRELAC

LJUBAV: Vrlo loš dan za ljubav, mogući su sukobi sa partenrom I čak raskid odnosa. POSAO: Problemi u partnerskom poslu I u odnosu sa ljudima s kojim imate kontakt na poslu. ZDRAVLJE: Izbegavajte slatkiše.

JARAC

LJUBAV: I danas nećete biti sposobni da produktivno komunicirate, zbog čega će vaš odnos trepeti. POSAO: Problemi u poslu sa inostranstvom, trgovini ili transportu. ZDRAVLJE: Budite oprezni u saobraćaju.

VODOLIJA

LJUBAV: Bićete nešto manje strpljivi u komuinikaciji, a parter će danas imati tendenciju da testira vaše strpljenje. POSAO: Impulsivna rastrošnost I loša finansijska ulaganja. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Preteraćete u željama I očekivanjima, zavedeni onim što situacija obećava. POSAO: Inspiracija u vezi svega što ima veze sa lepotom I kreativnošću. ZDRAVLJE: Grlobolja.

informer.rs