AKTIVAN PERIOD JE PRED VAMA! PROČITAJTE DNEVNI HOROSKOP

Zanimljivosti

AKTIVAN PERIOD JE PRED VAMA! PROČITAJTE DNEVNI HOROSKOP

Rak će imati nesporazum na poslu, Lav pod stresom, Vaga osjeća stomačne tegobe.

Ovan

Posao: Odličan tempo i rada i veliki priliv pozitivne energije bit će sasvim dovoljni da većina Ovnova svoje profesionalne obaveze završi bez većih poteškoća. Samo naprijed.

Ljubav: Nije loš dan za ljubavne aktivnosti, samo je možda draga osoba nešto inertnija, što vam možete zasmetati. Suzdržite se od komentara i napravite neko fino iznenađenje.

Zdravlje: Odlično.

Bik

Posao: Naporan dan je pred Bikovima, ali to ne bi trebalo da vas suviše zabrine jer imate dovoljno energije da se sa svime izborite bez većih problema.

Ljubav: Prilično miran i opušten dan je pred vama, a vi dajte svoj doprinos da tako potraje što duže. Uživajte u pažnji i toplini emocija koju vam poklanja vaša draga osoba.

Zdravlje: Odlično.

Blizanci

Posao: Vrlo dobar dan je pred Blizancima da pokrenu neke projekte koji su odavno bili na čekanju. Neki od njih možda nisu jasno definisani, pa ih treba prilagoditi, što vam neće predstavljati ozbiljniji problem.

Ljubav: Od vas se očekuje da se bolje organizujete i odredite prioritete u svom životu, jer vam dosta vremena odvlači poslovna sfera.

Zdravlje: Moguća napetost, nervoza.

Rak

Posao: Ovaj dan Rakovima donosi par situacija sa nepotpunim informacijama, ili nesporazume sa najbližim poslovnim okruženjem, pa je važno da to prebrodite sa što manje nerviranja.

Ljubav: Vaša draga osoba zahtijeva više pažnje i posvećenosti, pokušajte da joj ugodite imate za to dovoljno razloga.

Zdravlje: Moguće manje smetnje sa probavom.

Horoscope astrology zodiac illustration with young wooman

Lav

Posao: Pomalo konfuzan dan je pred Lavovima na poslovnom planu, bit će razmimoilaženja i sa saradnicima i sa informacijama koje očekujete.

Ljubav: Duge rasprave i objašnjavanja bilo bi mudro da izbjegnete i tokom ovog dana, nema razloga da narušavate inače stabilne partnerske odnose.

Zdravlje: Napetost, stres.

Djevica

Posao: I ovaj dan za predstavnike znaka Djevice mogao bi biti obilježen sređivanjem papirologije i zaostalih formalnosti iz prethodnog perioda.

Ljubav: Vrlo malo vremena će vam ostati danas za bavljenje ljubavnom tematikom, pa biste mogli da očekujete i izvjesne kritike sa druge strane.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

Vaga

Posao: Vage će neke situacije lako rješavati ili pokretati, a u drugima ćete se saplitati i suočavati se sa okolnostima i preprekama koje ne možete prevazići.

Ljubav: Potrudite se da što više kvalitetnog vremena posvetite voljenoj osobi i uživate u svakom zajedničkom trenutku.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe.

Škorpija

Posao: Brojne obaveze i dodatne frustracije vam može donijeti posao, ali sve vi to možete uspješno da savladate. Uspijevate bolje da se organizujete i praktičnije pristupite svojim obavezama.

Ljubav: Danas nije povoljan dan za vođenje ozbiljnih razgovora i kritikovanje druge strane. Probajte lakšu i opušteniju varijantu.

Zdravlje: Radite na jačanju imuniteta.

Strijelac

Posao: Bit ćete vrlo aktivni, pred vama je puno komunikacije i dogovora koji će tek pokazati svoju pravu vrijednost u narednom periodu.

Ljubav: Nemate dovoljno vremena da se adekvatno posvetite dragoj osobi, što može rezultirati osjećajem nezadovoljstva i kritikama sa druge strane. Pokušajte da napravite balans između obaveza i vremena za ljubav.

Zdravlje: Potrebno vam je više relaksacije.

Jarac

Posao: Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi i prihvatite prilike koje vam se iznenada mogu pojaviti. Pozitivne su okolnosti za poslovne promjene na bolje.

Ljubav: Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, kako neke stvari koje ne biste željeli ne bi dobile dimenzije velikih problema i nesuglasica.

Zdravlje: Pad energije.

Vodolija

Posao: Sada je trenutak da kombinacijom diplomatije, praktičnosti, riješenosti, dobre organizacije i prodiranja u suštinu problema, sebi omogućite odličan poslovni period.

Ljubav: Čuvajte se neosnovanih ljubomornih scena. Pokušajte da na razumljiv i prije svega tolerantan način objasnite dragoj osobi da nije u pravu.

Zdravlje: Osjećaj napetosti, nervoze.

Ribe

Posao: Okolnosti mogu biti takve da donose promjene u svakom momentu i moraćete da naučite da rješavate stvari u hodu i da se ne nervirate zbog toga.

Ljubav: Lijep dan očekuje vas u sferi ljubavi. Neki sitni problemi ne bi trebali da remete vaš odnos, podijelite i lijepe stvari i probleme.

Zdravlje: Vrlo dobro.

hayat.ba