NA OBE STRANE GLEDAM KAO NA JEDNU PORODICU: Oglasio se STIVEN SIGAL, Putinov veliki prijatelj! Evo šta je imao da kaže o KRIZI

Svijet

NA OBE STRANE GLEDAM KAO NA JEDNU PORODICU: Oglasio se STIVEN SIGAL, Putinov veliki prijatelj! Evo šta je imao da kaže o KRIZI

Glumac Stiven Sigal i ruski predsednik Vladimir Putin godinama su jako dobri prijatelji, a međusobno uvažavanje i poštovanje pokazali su već više puta.

Glumac se sada oglasio i tom prilikom komentarisao je Rusku invaziju na Ukrajinu i uputio molbu dvema zemljama da dođu do mirnijeg rešenja.

– Mnogi od nas imaju prijatelje i porodicu u Rusiji i Ukrajini. Gledam na obe strane kao na jednu porodicu i zaista verujem da je u pitanju spoljni entitet koji troši veliku količinu novca na propagandu i provociranje ove dve zemlje da budu u međusobnom sukobu – rekao je glumac za Fox News, te dodao:

– Molim se da obe zemlje dođu do pozitivnog i mirnog rešenja sa kojim možemo da živimo i napredujemo zajedno, u miru – zaključio je Sigal.

Podsetimo Stiven Sigal i Vladimir Putin vrlo su bliski prijatelji, a svoje veliko prijateljstvo dokazali su više puta. Sigal smatra da je Putin jedan od najvećih svetskih vođa, dok je Vladimir Putin rešio da mu da ruski pasoš, a rusko ministarstvo spoljnih poslova Sigalu je 2018. godine dodelilo titulu posebnog izaslanika za humanitarne veze sa SAD.

(Kurir.rs/Index.hr)