(VIDEO)’PLAC NAM JE POKLONIO MOJ OTAC!’ Dalila priznala da li je Dejan živeo na njen račun, pa otkrila da li je on njena NAJVEĆA LJUBAV

Showbizz

‘PLAC NAM JE POKLONIO MOJ OTAC!’ Dalila priznala da li je Dejan živeo na njen račun, pa otkrila da li je on njena NAJVEĆA LJUBAV

U novom izdanju emisije “Premijera – Vikend Specijal”, novinar Nemanja Vujičić u svom intimnom kutku ugostio je aktuelnu zadrugarku, Dalilu Dragojević. Oni su započeli razgovor o placu u Šepku, na kome se danas nalazi zajednička kuća njenog bivšeg supruga Dejana Dragojevića i nje.

Čiji je bio taj plac – pitao je Nemanja Vujičić.
Od mog oca i nam ga je poklonio. Dan danas se vodi na njega, rekao nam je da ne trebamo da plaćamo i da živimo tu. Nismo ništa platili. Došli smo kod mog oca i rekla sam mu da sam zaradila od te nagrade i želim da ga potrošim na kuću – rekla je Dalila.

Je l’ tajna koliko si zaradila – pitao je Nemanja Vujičić.

Nije tajna, ali ne volim da pričam o tome. Dovoljno je bilo da se izgradi ta kuća, ali je Dejan uložio i u to i u kola – rekla je Dalila.

Da li je Dejan tvoja najveća ljubav – pitao je Nemanja Vujičić.

Najveća ljubav? Dejan je neko sa kim sam dosta prošla u životu i ne mogu da kažem da mi je najveća ljubav. Da sam ga volela, volela sam ga i ostao mi je urezan kao dobar čovek. Razočarala sam se u stvari koje sam upoznala u rijalitiju. Sve u svemu, kad podvučem crtu, moja najveća zaljubljenost je bio Filip i nisam bila ni u koga tako bila zaljubljena – rekla je Dalila.

Da li je on živeo od tvog novca – pitao je Nemanja Vujičić.

Od mog novca? Pa da kažem da sam se više zalagala. Bila sam aktivnija na tim društvenim mrežama i te reklame i to. Gledala sam da ću biti sa Dejanom do kraja života – rekla je Dalila.

Kakav je bio tvoj život i odnos sa Dejanom – pitao je Nemanja Vujičić.

Bio je jako lep. Bilo je dosta smeha i suza, svađa i svega. On je neko ko je mene dosta dobro upoznao i svaki moj korak. Moj život sa njim je bio lep. Veovratno nije bio dovoljno čvrst odnos, čim je došlo do ovoga…Bilo je tu svega. On kao da jeste živeo od tuđeg mišljenja, kao da sve radi zarad rijalitija – rekla je Dalila.

Šta nije valjalo u vašem odnosu i ko je koga više voleo – pitao je Nemanja Vujičić.

Ako mene pitaš, sve je valjalo. Mislim da je bila obostrana ljubav, koja se vremenom pretvorila u stvar navike i u rutinu – rekla je Dalila.

Da li ti je žao što niste uspeli da sačuvate svoju ljubav – pitao je Nemanja Vujičić.

Ja uvek kažem, da sam mogla da vratim vreme, ne bi mi se ovo dogodilo – rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

pink.rs