Jurio DIREKTORKE i situirane gospođe, ženio se 14 puta: Nijedna nije prozrela njegove NAMERE

Zanimljivosti

Jurio DIREKTORKE i situirane gospođe, ženio se 14 puta: Nijedna nije prozrela njegove NAMERE

Bibu Prakaš Svan (64), poznat i kao Rameš Svan, uhapšen je jer je oženio 14 žena i kasnije ih varao sve do jedne. Svan iz Indije tereti se za više krivičnih dela, uključujući prevaru, lažno predstavljanje i bigamiju.

U policiji kažu da je reč o “ozbiljanom prevarantu”.

– Optuženi bi tragao za ženama na veb sajtovima za upoznavanje, potom bi ih ubedio da ih voli, venčao bi se sa njima, a potom bi pobegao sa njihovim novcem – saopštili su iz policije.

Žrtve su bile emotivno nestabilne. Nikad se nisu udavale, ili su razvedene, a pritom sve su bile situirane i na visokim položajima na poslovima gde bi radile.

– Uglavnom su to bile školovane žene, koje su bile na vodećim funkcijama u privatnim firmama, ali i u državnim institucijama – otkrio je izvor iz policije.

Prijavu protiv Svana podnela je njegova 14. žena i krajem prošle godine. U pitanju je nastavnica koja je nekako uspela da otkrije za njegove druge žene koje ga nikad nisu provalile do tada.

Svan se pomenutom nastavnicom oženio u Delhiju. Žrtvama se predstavljao kao doktor, advokat, pedijatar, a prvi put je izgovorio “sudbonosno da”.

(objektiv.rs)