Tuga u Konjicu, igrač futsala se srušio na treningu i preminuo. Večer prije zabio je zadnji gol

Region

Tuga u Konjicu, igrač futsala se srušio na treningu i preminuo. Večer prije zabio je zadnji gol

Dženan Čeligija preminuo je na Valentinovo u 32. godini zbog srčanog udara na treningu u Konjicu. I ranije je imao problema sa srcem, a nastupao je i za hrvatski klub Potpićan

Dženan Čeligija igrao je u nedjelju utakmicu za svoj Futsal klub Konjic na gostovanju kod MNK Čulin Mlin u okolici Livna. Njegova je momčad pobijedila 8-6, a on je zabio gol i bio je nasmijan. Ništa nije upućivalo da bi mu to mogao biti i posljednji.

U ponedjeljak je srce jednoga od najboljih bosanskohercegovačkih malonogometaša iznenada prestalo kucati u 32. godini. Na treningu u Konjicu imao je srčani udar. Nije preživio. I ranije je imao probleme sa srcem, piše Klix.

Čeligija je igrao futsal u Njemačkoj, Kini i Hrvatskoj, u istarskom Potpićanu u sezoni 2015/16. Nastupao je i za Centar, Tango i Sarajevo u Bosni i Hercegovini, a u Konjic je došao prije mjesec dana. U klubu su u šoku.

“Neka ti je laka zemlja, dragi naš Đeno 💔 Dragi naš Đenka, u naš kolektiv si došao prije nešto više od mjesec dana i za tako mali period si postao omiljena osoba, osoba koja je našem kolektivu donijela novi osmijeh, pozitivnu energiju i ljudskost kakva se rijetko viđa.

Ne želimo i ne možemo vjerovati da se ovo dogodilo, da te više nema među nama… Molimo dragog Boga da ti podari Džennet, da tvoja lijepa duša nađe mir na onom svijetu. Futsal klub Konjic izražava žalost i sućut obitelji, prijateljima i poznanicima.

Dženan je bio dio obitelji Futsal kluba Konjic i zauvijek će ostati, naš Đenka 💔 Volimo te brate, vidimo se na boljem mjestu 💔”.

Jučer smo se dopisivali, dogovarali kavu, a ti nas napusti…
Čeligijin bivši klub iz glavnoga grada BiH također se oprostio emotivnom porukom.

“Osmijehu naš, ljubavi naša, najdraži prijatelju… Nemoguće da si otišao ovako rano. Nemoguće. Ne želimo vjerovati da te nema više i da nam dječjim osmijehom nećeš više obasjavati prostoriju u koju uđeš”, napisali su iz GFC Sarajevo i dodali:

“Kako te samo volimo, kako ćeš nam samo nedostajati, osmijehu naš lijepi… Boli! Jučer smo se dopisivali, danas pričali na telefon, dogovarali kavu kod Vede, a ti nas napusti… Uvijek ćemo te voljeti, uvijek i zauvijek ♥️”.

24sata