BARBARA I DARKO SE POBILI, PA DEMOLIRALI HOTELSKU SOBU U BEČU! Estradni par se POSVAĐAO, napravili štetu od NEKOLIKO HILJADA EVRA

Showbizz

BARBARA I DARKO SE POBILI, PA DEMOLIRALI HOTELSKU SOBU U BEČU! Estradni par se POSVAĐAO, napravili štetu od NEKOLIKO HILJADA EVRA

Darko Lazić i Barbara Bobak pobili su se ubrzo nakon što su se verili, saznaje Kurir od izvora bliskom ovom estradnom paru.

Oni su napravili skandal u Beču i to u sobi hotela u kome su odseli. Kako kažu upućeni, svađa je bila žestoka, a šteta koju su načinili je nekoliko hiljada evra, što su morali da nadoknade. Kada se u medijima pojavila vest da je pevač zaprosio svoju devojku, takođe pevačicu, mnogi su pomisli da je to kraj skandalima i naslovima koji prate ovaj popularni par. Međutim, u njihovom ljubavnom gnezdu strasti se ne stišavaju.

– Ne znam odakle da počnem priču o Barbari i Darku, ovo nije ni prvi, a ppoznavajući njihov temperament, ni poslednji put. Istina je da je energija i strast između njih ludačka. Oboje vole da popiju, a kada preteraju nastane haos. Tako je bilo i nedavno u Beču. Oni su odseli u sobi jednog hotela u tom gradu, bili su u gradu i malo više popili. Tako pijani otišli su u hotel i počelo je divljanje. Ceo sprat se orio od njihove vriske, onda se čulo lupanje, bacali su sve što im je palo pod ruku. Gađali su jedno drugo čime su stigli, demolirali su apartman – započeo je izvor blizak paru, a onda nam otkrio šta su komentarisale sobarice:

– Sutradan su se njih dvoje probudili kasno popodne, kada je sobarica ušla u apartman nastao je novi skandal. Soba je bila demolirana, polomljen inventar, isprosipan alkohol po podu, žena nije verovala šta ju je dočekalo. Jedva je sve sredila, a Barbara i Darko su morali da plate kaznu od par hiljada evra. Njih dvoje su se taj dan ponašali najnormalnije, kao da se prethodno veče ništa nije dogodilo – zaključio je priču dobro obavešten izvor koji je blizak Laziću, a za naš list je prokomentarisao i da od njihovog braka nema ništa: – Darka poznajem godinama, ali ja ne verujem da će on na kraju oženiti Barbaru. Meni je ona skroz okej devojka, ali mislim da nisu skladni jer se mnogo svađaju i bude agresiju jedno u drugom. Barbara nije neka mirna i ćutljiva devojka, ume da isprovocira Darka. Njih radi ta hemija koja postoji između njih, a i dosta su slični – zaključio je on. Pozvali smo Barnaru i Darka, ali su njihovi brojevi telefona bili nedostupni.

Svaka dva meseca nova tuča

Darka i Barbaru od prvog dana veze prate skandali, a ovo im nije prvi put da su se potukli. Njih dvoje su se, prema izvorima, pobili i u oktobru prošle godine kada su krenuli sa proslave punoletstva ćerke njihovog kolege Srećka Kačera. Darko je tada napao kolegu Uroša Živkovića i optužio da se nabacuje njegovoj devojci. Nakon toga su završili u bolnici, a Barbara je povredila vrat. Njih dvoje su kasnij epričali da su doživeli lakši udes. Samo mesec dana nakon toga par je napravio novi skandal kada je Barbara fizički nasrnula na Darka zbog pevačice Monike Ivkić u njihovom iznajmljenom stanu u Novom Sadu. Tada je pevačica nezgodno pala i povredila prst.

Kurir.rs/ Ana Denda