16. FEBRUARA NEBO ĆE OBASJATI PUN MJESEC, NAJMOĆNIJI U OVOJ GODINI: Nevjerovatan uticaj imat će na OVA 4 ZNAKA!

Zanimljivosti

16. FEBRUARA NEBO ĆE OBASJATI PUN MJESEC, NAJMOĆNIJI U OVOJ GODINI: Nevjerovatan uticaj imat će na OVA 4 ZNAKA!

Ovo je hrabar i ponosni pun Mjesec. Pokrenut će kod nas jačinu, emotivnu stabilnost, ljubav prema domu i porodici. Pojedini znakovi će krenuti dalje sami jaki i sigurni u sebe, a kod nekih će prijateljstvo preći u ljubav.

Pun Mjesec u Lavu će najviše osetiti Vodolije, Lavovi, Škorpije i Bikovi, a evo kako će uticati na svaki znak ponaosob:

Ovan – Vama je naglašeno polje emocija, ljubavi i s*ksa. Pojedini Ovnovi mogu poželeti dete a pojedini će ući i ljubavnu vezu za zauzetim miškarcem.

Bik – Polje porodice tj jednog roditelja vam je naglašeno. Bićete usmereni na jednog roditelja, pojedini mogu da osete tugu za roditeljima, porodicom, detinjsvom.

Blizanci – Vi ćete biti rastrzani na sto strana. Puno obaveza, kratki rokovi sve će to uticati da budete rasijani. Kod pojedinih Blizanaca javiće se radoznalost što će dovesti da sto stvari započnete a ne završite.

Rak – Naglašeno vam je polje novca. Predstoji vam iznenadna nočekivana zarada. Takođe i ponuda posla od ženske osobe, ako prihvatite ponudu sledi vam nočekivana novčana zarada. Srećno!

Lav – Prenaglašena emotivna osetljivost. U zavisnosti u kom ste okruženju tu ćete pokazivati emocije.

Devica – Naglašen svet mašte i iluzija. Beg u spostvene dubine i maštanje. Kod nekih Devica duboke tajne mogu biti otkrivene.

Vaga – Vama se aktivira polje prijateljstva. Imaćete lepe emotivne momente sa prijateljima što će vašoj duši doneti mir i spokojstvo. Kod nekih Vaga javiće se želja za uređenjem porodičnog doma.

Škorpija – Polje karijere je naglašeno. Sledi vam uspeh preko ženske osobe. Neke Škorpije se mogu ozbiljno zaljubiti na poslu što ih može dovesti u epicentar ogovaranja.

Strelac – Kod vas se pokreće polje filozifije i religije. Duboko u vama se otvaraju velika pitanja i vi tragate za odgovorima.

Jarac – Kod vas se pokreće duboka sex energija što vam može doneti novog veoma zanimljivog partnera sa kojim pomerate lične granice.

Vodolija – Posao, ljubav i se,x kod vas pokreće ovaj pun Mesec. Definitivno upoznajete osobu koja je dublo senzualnija od vas i sledi vam veliki pozitivni uragan emocija, novaca, karijere i sek.s.

Ribe – Glavna reč za vas je prilagođavanje. Biće tektonskih promena kada je reč o poslu, međuljudskim odnosima i ljubavi. Na vama je “samo” da se prilagodite i da ne ulazite u zamke!

narodniportal24h.net