MASAKR U ŠPANIJI! Dečak (15) ubio svoju porodicu! Tela krio 3 dana u šupi dok nisu svratile tetke u posetu! Razlog je neverovatan!

Svijet

MASAKR U ŠPANIJI! Dečak (15) ubio svoju porodicu! Tela krio 3 dana u šupi dok nisu svratile tetke u posetu! Razlog je neverovatan!

Dečak star 15 godina ubio je u utorak svoje roditelje i mlađeg brata u njihovoj kući u blizini španskog grada Alikantea, navodno nakon svađe zbog njegovih loših ocena, objavljeno je danas.

Petnaestogodišnjak je najprije očevom lovačkom puškom upucao svoju majku, nakon čega je ubio i mlađeg brata, objavila je policija.

Otac u tom trenutku nije bio kod kuće, a nakon što se vratio dva sata kasnije, tinejdžer je ubio i njega.

Tragedija se dogodila u njihovoj porodičnoj kući u utorak. Porodica je živela u blizini grada Alikantea. Prema navodima policije, tinejdžer je tela sakrio u obližnjoj šupi.

Tri dana je skrivao tela, priznao je zločin

Nakon toga je tri dana bio u kući, sve do petka kada su, u nameri da posete porodicu, došle dve dečakove tetke. Kako piše regionalni list Diario Levante, njima je dečak potom priznao zločin.

Tamošnji mediji pišu da se dečak posvađao s roditeljima jer su mu zbog loših ocena zabranili pristup internetu.

Policija još nije potvrdila ove navode, poručivši da je istraga u toku. Iz policije je potvrđeno samo da je tinejdžer trenutno u pritvoru i da je priznao zločin.

Kurir.rs / Index.hr, Foto: Youtube prtscr / La Vanguardia