(VIDEO)ONA JE NOVA VODITELJKA ‘PITAM ZA DRUGA’! Bivša zadrugarka samouvereno ušetala u studio, pa usred ‘lajva’ doživela VELIKI PEH

Showbizz

ONA JE NOVA VODITELJKA ‘PITAM ZA DRUGA’! Bivša zadrugarka samouvereno ušetala u studio, pa usred ‘lajva’ doživela VELIKI PEH

Na opšte iznanđenje svih gledalaca televizije RED, bivša zadrugarka Sanja Stanković postala je nova voditeljka emisije “Pitam za druga”, te se u večerašnjem izdanju pojavila ramde uz rame sa Stefanom Kadnićem Kendijem.

Kako je ovo njen prvi voditeljski posao, Sanji se na samom početku desio mali peh, kada je u studio ušetala sa bubicom u rukama. Naime, dok je hodala ka svom mestu ispred kamere, bubica je ispala, te je Stankovićeve morala rukama da odmota kabl i istu sve vreme drži u rukama.

Opaaa! Prvi radni dan i već se nešto dešava! Dobro veče, dragi narode, neki ste sada skuvali kafu, neki ste se sada ušuškali, ja sam Sanja Stanković, vi gledate “Pitam za druga”. Dobrodošli u novo izdanje emisije, ja sam, evo, doživela mali peh, nadam se da će mi moj kolega malo pomoći – smeje se Stankovićeva.

Ipak, to nije zaustavilo novopečenu voditeljku da ostane na visini zadataka, te je Sanja kao pravi profesionalac otvorila večerašnju emisiju “Pitam za druga” i samouvereno uplovila u nove vode.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

pink.rs