NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U NOVOM SADU: ULIČNOG SVIRAČA KRISTIJANA (61) NASILNIK BRUTALNO PREBIO!

Region

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA U NOVOM SADU: ULIČNOG SVIRAČA KRISTIJANA (61) NASILNIK BRUTALNO PREBIO!

Brzom i efikasnom akcijom pripadnika novosadske kriminalističke policije, za samo par sati razriješena je misterija, čovjeka koji je pronađen mrtav danas u centru Novog Sada.

Uhapšen je osumnjičeni Žarko R. (20) iz Žablja, za koga se sumnja da je jutros u Kosovskoj ulici, tukao rukama i nogama šezdesetjednogodišnjeg Novosađanina Kristijana Kostića, koji je, od zadobijenih povreda, preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

U ranim jutarnjim satima, Kostić je išao ulicom, kada ga je primijetio ubica, koji je prije njega, zaustavljao druge ljude tražeći im novac. Kako se vidi na kamerama, ubica je izašao iz nekog lokala i pokušavao da dođe do novca. Kada je došao do nesretnog čovjeka, počeo je “krvnički” da ga udara rukama i nogama. Polomio mu je lubanju i rebra. Čovjek je preminuo u Urgentnom centru – kaže izvor Kurira, dodajući da je nastradali bio ulični svirač.
Nepoznati muškarac pronađen je danas sa kobnim povredama glave u Kosovskoj ulici ispred broja 7a u Novom Sadu zbog kojih je ubrzo u Urgentnom centru i preminuo.

Prema riječima dr Zorana Krulja, portparola Zavoda za hitnu medicinsku pomoć, poziv su primili u 4.57 da se u pomenutoj ulici ispred broja 7 a, nalazi nepoznati muškarac. Medicinska ekipa je na licu mjesta zbrinula muškarca koji je bio bez disanja i svijesti, intubiran je i prevezen na odjeljenje reanimacije Urgentnih centra.

Na ulici je nađen je čovjek kako leži sa povredama glave u blizini Riblje pijace. Odnesen je u bolnicu, ali reanimacija nije uspjela. Da li je nasilna ili prirodna smrt utrvrdiće dalja istraga – rekao je izvor Kurira.

hayat.ba