Muž mi je učinio život paklom: ‘Da si barem nađe ljubavnicu!’

Zanimljivosti

Muž mi je učinio život paklom: ‘Da si barem nađe ljubavnicu!’

Mnogi brakovi će neminovno imati uspone i padove. Međutim, jedna žena tvrdi da je situacija postala krajnje ‘nepodnošljiva’, te je svjesna da neće još dugo moći trpjeti muževo ponašanje

Anonimna žena je za 9Honey objasnila da je zapela u ‘stvarno teškom braku već šest godina’ i da s mužem ima dvoje djece školske dobi. Toliko joj je dosta njihovog braka da se zapravo nada da će joj partner naći ljubavnicu – kako bi mogla imati čvrst razlog da ga napusti.

Istaknula je da svoju djecu ‘jako voli’. Međutim, ona ‘ne može podnijeti’ više biti u braku sa svojim mužem Richardom i trenutno je u fazi planiranja razvoda, ali to ne može započeti dok ne nađe ‘posao koji je dovoljno dobro plaćen’.

Prema riječima ove žene, Richard se ‘pretvorio u arogantnu g****’ koja joj život čini ‘nepodnošljivim’. Njegovo ponašanje prema njoj opisuje kao ‘granično uvredljivo’, a sve je uvjerenija da se ponaša tako kako bi se ona osjećala ‘manjom od makova zrna’.

– Stalno me omalovažava, govori mi kako sam debela, kritizira sve što skuham… Uopće nije svjestan što sve radim i koliko je sretan što me ima – napisala je.

Povrh ovakvih svakodnevnih kritika, frustrirana supruga je također prilično sigurna da je Richard imao i neke afere, unatoč tome što nikad nije imala dokaz koji bi potkrijepio ono što ona opisuje kao ‘onaj osjećaj’.

Uz sklonost da radi do kasno barem dva puta tjedno i da se nikad ne javlja na telefon, Richardova rutina dolila je ulje na njezine sumnje.

Međutim, umjesto da se loše osjeća zbog sumnji da ju muž možda vara, ova žena je priznala da se stvarno nada da će ga ‘uhvatiti kako vara’, što bi joj onda dalo jak povod za odlazak.

Ako ne pronađe takve dokaze, priznala je da će morati što prije postati financijski neovisna jer je Richard, kad su se zaručili, inzistirao na tome da on preuzme financije na sebe.

Kaže da je tada bila u redu s takvim aranžmanom, jer je bila ‘ludo zaljubljena u njega’. Međutim, kad se nekoliko godina kasnije rodilo njihovo prvo dijete, shvatila je da je Richard ‘opsjednut kontrolom’ i da ona ‘nema ništa svoje’.

24sata