Kaća Živković ispričala šta joj je Sanja Marinković PONUDILA UMESTO IZVINJENJA: “Klasično vređanje inteligencije”

Showbizz

Kaća Živković ispričala šta joj je Sanja Marinković PONUDILA UMESTO IZVINJENJA: “Klasično vređanje inteligencije”

Pevačica Katarina Živković i voditeljka Sanja Marinković ponovo su se oglasile povodom svađe koja je izbila nakon Kaćinog gostovanja u Sanjinoj emisiji.

Katarina Živković se, podsetimo, naljutila na voditeljku jer je iz emisije “Magazin IN” isekla njen odgovor na temu devojaka lakog morala, a Sanja sada poručuje da nema “crnu listu” gostiju i da će Kaću ponovo pozvati u emisiju.

– Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju – rekla je Sanja za “Alo”.

Katarina nije sa društvenih mreža uklonila objave u kojima je prozvala Sanju, a kako je rekla, nema ni nameru. Ona je ispričala i da joj je voditeljka ponudila da joj prosledi materijal koji je izbačen iz emisije, kako bi ga Kaća objavila na svojim društvenim mrežama, što je pevačica odbila.

– Pročitala sam njenu izjavu kako kaže da nije uspela da sav materijal smesti u tih sat, sat i po vremena emitovanja, pa ga je onda kratila po sopstvenom nahođenju i mene uskratila za komentar na njeno uvredljivo pitanje. Ako joj ne polazi za rukom da organizuje i vodi jednu takvu emisiju, onda neka pređe na nešto manje zahtevno gde neće postojati nikakav rizik da nekoga uvredi niti omalovaži. Njena opravdanja su smešna, meni se nije izvinila ali jeste mom menadžeru i nudi sirovi materijal sa mojim odgovorom koji bih ja mogla da okačim na Instagram ili Jutjub – klasično vređanje inteligencije. I dalje sam čvrsto pri stavu da neću više gostovati kod nje, jer zašto bih gostovala tamo gde me vređaju i gde ona emisiju završava rečenicom: „E pa, drage moje, hvala vam što se niste pravile gluplje nego što jeste“. Na kraju, ako nije bilo mesta za moj odgovor, onda nije trebalo da bude mesta ni za njeno pitanje – rekla je Kaća za pomenuti list.

Podsetimo, pevačica je nakon emitovanja emisije, kada je videla da je njen odgovor isečen, na Instagramu napisala sledeće:

– Sanja, ti zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege. Sanja Marinković je sklonila (izbacila iz emisije) moj odgovor na pitanje da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, pa sam prinuđena da prokomentarišem ovde. Moja dužnost je da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice koje se kroz život pošteno bore i zarađuju svoj dinar. Moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio: ’Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, ima ga i među voditeljkama i među advokatima, agentima, lekarima… Ne reagujem nikako jer me one ne pogađaju’. S obzirom na to da je moj komentar izbačen, to može vrlo lako pogrešno da se protumači i da ispadne kako se ja slažem sa svime što ona govori. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene već i za moje kolege.

blic.rs