Devojci propalog fudbalera DVOSTRUKI ŽIVOT došao glave: Uvukao je u opasnu šemu

Zanimljivosti

Devojci propalog fudbalera DVOSTRUKI ŽIVOT došao glave: Uvukao je u opasnu šemu

Frizerka iz Engleske je živela dvostrukim životom uterivača dugova za svog dečka dilera dr*ge. On je inače važio za talentovanog fudbalera kome su predviđali da će zaigrati u Mančester junajtedu, prenosi Miror.

Oliviji Monks (23) je Mičam Fišer (22) dao spisak od 23 imena koje je trabalo da juri zbog dugova od nekoliko hiljada funti. Par je uhapšen nakon što je policija zaustavila njen automobil “audi A1” u Farnvortu, blizu Boltona. Policajci su otkrili štek ko*aina, kan*bisa, vagu i nož umrljan kr*lju u pretincu za rukavice.

Na sudu u Boltonu, Monks je priznala da je stekla imovinsku korist na nezakonit način i da je posedovala sečivo, ali je bila pošteđena zatvora.

– Oliviji Monks je zaplenjen mobilni telefon odakle se videlo da je prikupljala novac u ime Fišera. Poslao joj je listu od 23 imena sa sumama od preko 8.000 funti. Vidi se da je kontaktirala razne ljude koje je jurila zbog dugova. Ona je kasnije odgovorila tako što je poslala poruku Fišeru da je 12 od tih ljudi uplatilo novac. Ukupno plaćeno je 2.260 funti, što je suma koju je prikupila gospođa Monks i verovatno bi ovo na kraju bilo dato gospodinu Fišeru – rekao je tužilac pred sudom.

Policajci su takođe zaplenili dva telefona od Fišera, a na jednom se videlo da je prodavao kan*bis. Fišer je dobio uslovnu kaznu od osam meseci zbog opasne vožnje nakon što je slupao ukradenu “forda” sa lažnim tablicama tokom bekstva od policije brzinom od preko 100 kilometara na čas.

– Imao je obećavajuću fudbalsku karijeru koju je počeo u Oldamu i činilo se da se kreće ka Mančester junajtedu. Međutim to se nije dogodilo i tada je njegov život krenuo drugačijim tokom – rekao je Fišerov advokat

On i jedan od njegovih klijenata priznali su posedovanbje ko*aina i kan*bisa sa namerom da ga prodaju. Sudija Martin Volš odlučio je da ne šalje Monksa u zatvor rekavši da je jedna majka “uvučena” u reket zbog “štetnog odnosa” sa Fišerom.

– Nije nerazuman zaključak da je Olivija Monks uvučena u ovo kao uterivač dugova za svog dečka. Njeno nezakonito ponašanje je u velikoj meri posledica štetnog odnosa koji je imala sa Fišerom – zaključio je sudija.

(objektiv.rs)