(VIDEO)NADAM SE DA TA VEZA NEĆE OPSTATI!’ Osmakčićev brat žestoko OSUDIO Markov odnos sa Viki, pa priznao da mu se više dopadao kada se družio sa Stanijom!

Showbizz

NADAM SE DA TA VEZA NEĆE OPSTATI!’ Osmakčićev brat žestoko OSUDIO Markov odnos sa Viki, pa priznao da mu se više dopadao kada se družio sa Stanijom!

U novom izdanju emisije “Pitam za druga”, voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi uživo u program uključili su podršku aktuelnog zadrugara, Marka Osmakčića

Markov brat, Mario, prokomentarisao je njegovo učešće u “Zadruzi”, pa istakao da mu neke situacije nisu trebale.

Neke stvari mu nisu trebale, kao recimo onaj skandal sa Anom Spasojević. On nije takav privatno, svako normalan bi trebalo da primeti da nije takav. Njega je taj zatvoreni prostor dosta promenio, nema dovoljno hrane na koju je navikao, nenaspavan i odmah je čovek nervozan, a njemu je baš kratak fitilj i brzo popi*di – priča Markov brat, pa nastavlja:
Ja sam ga posavetovao kad sam mu bio u poseti za Novu godinu, krivo mi je jer kao da mi udara kontru, neki inat. Rekao sam mu da se skloni od Viki, da ne psuje toliko i da ne šizi, ali on sve kontra. Ne sviđa nam se ta njegova veza sa Viki, svi ti problemi i svađe koje su nastali su zbog Viki, iako je Marko glavni krivac, to mu nije trebalo – kaže Mario.

Sumnjam da bi on bio zaljubljen u nju i dalje kada izađe iz “Zadruge”, mislim da to kod Marka nije slučaj, to je trenutna neka situacija i to će se promeniti. Nadam se da ta veza neće opstati, a i pretpostavljam da neće. Za nas je ta njena moguća trudnoća bila katastrofa, šteta bi bilo za to dete, on je mlad. Bilo nam je drago kad smo čuli da Viki nije trudna, to bi bio samo jedan nepotrebni problem za Marka – kaže on, pa priznaje da mu se nije dopalo kako je Marko reagovao na mogućnost da je Viki u drugom stanju:
Slažem se sa gledaocima koji su rekli da nije pravilno postupio. Ne možeš da radiš jedno, a očekuješ drugo. Njie trebalo da kaže da ga to ne interesuje, a imao je nezaštićen odnos sa njom. Ja sam ga uvek savetovao, ali on nikad neće da me posluša, kao da mu neki stranac priča, a ne rođeni brat. Imao je on jedan sličan slučaj pre “Zadruge”, očigledno ništa nije naučio iz te priče, ali nadam se da do toga više neće dolaziti – kaže Mario.

Markova podrška se osvrnula i na njegov odnos sa Stanijom Dobrojević.

Dok je bio sa Stanijom, nije imao takve ispade, bilo mi je drago zbog toga. Uspeo je da se konotroliše, iako je odmah na početku u karantinu ima razne priče. Sa Stanijom se lepo družio, ali kad je ona izašla, on se načisto pogubio, nastao je lom, ne znam šta bih rekao, nadam se da će se takvom ponašanju vratiti – zaključuju oni u emisiji “Pitam za druga”.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

pink.rs