VIDEO Majer iščupao novi trik iz rukava! Pogledajte briljantnu asistenciju bivšeg dinamovca

Showbizz

VIDEO Majer iščupao novi trik iz rukava! Pogledajte briljantnu asistenciju bivšeg dinamovca

Majer je primio loptu u protivničkom kaznenom prostoru, obrana je očekivala udarac, no umjesto toga, Majer je šmekerski potkopao i prebacio loptu na drugu stativu za nečuvanog Labordea

U susretu 23. kola francuskog nogometnog prvenstva Rennes je pobijedio Brest sa 2-0, a kod prvog gola je asistirao hrvatski reprezentativac Lovro Majer.

Domaćin je poveo u 20. minuti golom Gaetana Labordea kojem je sjajno asistirao Majer. Bila je to njegova sedma asistencija ove sezone.

Hrvatski reprezentativac primio je loptu u protivničkom kaznenom prostoru, obrana je očekivala udarac, no umjesto toga, Majer je šmekerski potkopao i prebacio loptu na drugu stativu za nečuvanog Labordea, koji je samo ubacio loptu u mrežu.

Rennes je do kraja susreta zabio i drugi gol, u 90. minuti je Martin Terrier pogodio za 2-0. Majer je igrao do 86. minute kada ga je zamijenio Adrien Truffert.

Rennes je ovom pobjedom skočio na peto mjesto sa 37 bodova.

Na vrhu ljestvice je PSG sa 53 boda, Marseille na drugom mjestu ima 43 boda, Nica je treća sa 42 boda, a ispred Rennesa je i Strasbourg sa 38 bodova.

24sata