Ovo su DETALJI ljubavi Nataše Bekvalac i Miodraga Kostića: POSVETILA mu pesmu, a i danas ga se rado seća

Showbizz

Ovo su DETALJI ljubavi Nataše Bekvalac i Miodraga Kostića: POSVETILA mu pesmu, a i danas ga se rado seća

Biznismen je najveća ljubav naše pevačice

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je, u emisiji “AmiG Show”, otkrila da joj je najveća ljubav bio biznismen Miodrag Kostić Kole.

Njih dvoje su zajedno proveli četiri godine, a kada su raskinuli pevačica je imala samo 24 godine. Tačku na svoj emotivni odnos su stavili nakon njegovog povratka sa mora, a sama je tada priznala da im je veza bila turbulentna, ipak, bez obzira na sve to, posvetila mu je pesmu ”Ponovo,” nakon čega je objasnila i zašto je sve doživela toliko emotivno.

– Nikada nisam pričala o tim stvarima, ali sada želim da to uradim, da bih konačno stavila tačku na sve, da novinari ne bi izmišljali priče na tu temu, kao i da me ne pitaju više o tome. Što se Miodraga tiče, naša veza je počela pre četiri godine. Nikada neću reći ništa ružno o čoveku sa kojim sam delila sve. Želim da naglasim da je između mene i njega konačno kraj. Naša veza nikada nije bila harmonična i to nisam mogla da sakrijem. Slični smo, ali imamo različite poglede na svet. Nikada nam se nisu dešavale tako skandalozne i ružne stvari o kojima se pisalo – rekla je ona tada za domaće medije, prenosi Republika.

Pevačica je takođe gostujući u jednoj emisiji govorila o ljubavi sa Kostićem i tom prilikom otkrila detalje njihovog odnosa.

– Ljudi o tome imaju velike predrasude, ali kada biste čuli pravu priču, sigurna sam da biste se šokirali. Nikada pored njega nisam osećala moć niti bilo šta drugo što bi možda neku drugu ženu činilo da se tako oseća. Miodrag je bio moja velika podrška, ali ne finansijska. Nije mi davao novac i skupe poklone. Mnogo sam ga volela jer mi je bio oslonac u životu. Jedini sponzor koga sam imala jeste moj otac – ispričala je Nataša.

Nakon razvoda sa Ljubom Jovanovićem, Natina drugarica je otkrila da se Bekvalčeva uvek u mislima vraća Kostiću.

– Rekla mi je doslovce: ”Kole je bio i ostao ljubav mog života. Volim ga i sutra bih mu se vratila. Vreme provedeno s njim bilo je kao u bajci”. Veza izmedu Koleta i Nataše je oduvek bila posebna, a i nakon raskida su ostali u drugarskim odnosima. Kontakt nikada nisu potpuno prekidali, čak ni tokom njenih brakova s Dačom i Ljubom. Kole je uvek bio tu za nju da sasluša svaki njen problem i da joj savet – otkrila je svojevremeno Natašina drugarica, prenosi pomenuti medij.

Podsetimo, Miodrag Kostić je pre nekoliko godina čuveni americki magazin “Forbs” proglasio za najbogatijeg Srbina, poznat je kao ”kralj šećera”, a sa Marijanom Mateus sa kojom je bio devet godina u braku ima troje dece.

objektiv.rs