Na**ljena učiteljica zavela je učenika u SAD-u: ‘Ne možemo joj suditi jer se udala za njega’

Svijet

Gospođa Turner, koja je optužena u ovom slučaju, u međuvremenu se udala za učenika kojeg je navodno napastovala. On joj je sad bračni partner i ne možemo ga natjerati da svjedoči pred sudom, kažu tužitelji

Baylee A. Turner nekoć je bila učiteljica engleskog jezika. Danas ima 26 godina i u sretnom je braku. Od 2017. do 2019. godine radila je kao učiteljica u jednoj osnovnoj školi u saveznoj američkoj državi Missouri, a onda je dobila premještaj u srednju školu u malom mjestu Sarcoxie.

Tad 23-godišnja Turner dobila je skupinu 16-godišnjaka koje je trebala pripremiti za upise na fakultet. Umjesto toga, ona je zavela jednog od njih. U veljači 2019. godine Turner je priznala kako je imala seksualne odnose s jednim učenikom u svojem domu. Odmah je dobila otkaz, a protiv nje je podignuta optužnica zbog seksualnog zlostavljanja maloljetne osobe.

Prijetile su joj četiri godine u zatvoru, ali u ćeliju Baylee ipak neće. Iako se ne zna ni kad ni gdje, ona se u međuvremenu udala za tog učenika, čiji je identitet i dalje nepoznat, te je zbog toga optužnica odbačena, piše Daily Mail.

Ne možemo ga natjerati da svjedoči protiv bračnog partnera, a bez toga nemamo slučaj – kazali su tužitelji.

Gospodična Turner morala se odreći dozvole za podučavanje, priopćili su iz tužiteljstva i dodali kako je za njih zbog braka optužene i žrtve slučaj okončan.

24sata