NJIHOVA VEZA DIGLA JE REGION, DRAŠKO I TANJA SADA SPREMAJU SVADBU?! Jovana Jeremić zna detalje, OTKRIĆE IH SAMO ZA INFORMER u novoj video kolumni!

Showbizz

NJIHOVA VEZA DIGLA JE REGION, DRAŠKO I TANJA SADA SPREMAJU SVADBU?! Jovana Jeremić zna detalje, OTKRIĆE IH SAMO ZA INFORMER u novoj video kolumni!

Jovana Jeremić prva je obelodanila da su pevačica Tanja Savić i gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković u vezi. Od nedavno, golupčići se više i ne kriju!
Jovana Jeremić je odlučila da otkrije nove detalje veze poznatog para u svojoj novoj video kolumni koju snima ekskluzivno za Informer. Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa u Srbije je ponovo, bez dlake na jeziku ispričala sve što zna o Tanji i Drašku.

POGLEDAJTE PRVI JOVANINU VIDEO KOLUMNU:

“Prva sam u medijima pokrenula temu Tanje Savić i Draška Stanivukovića jer sam javno iznela da imam saznanja da se oni tajno viđaju. Sve je počelo davno, davno…Još pre godinu dana, u ovo vreme na Jahorini. To sam otkrila sasvim slučajno u emisiji i drago mi je što je vreme potvrdilo ta moja saznanja. Ja u javnost izlazim sa takvim informacijama kada sam, ne 100, nego 200 odsto sigurna!

Dopada mi se što se više ne kriju, što je ta veza više nije tajna, pa je Draško Stainuvuković već na nastupima Tanje Savić

Ona ga zaljubljeno gleda i ja navijam za njihovu ljubav Tanja Savić je sloboda žena, Draško je slobodan muškarac i ja navijam da oni budu zajedno – pod jednim uslovom:

Da ako se uzmu ja budem pozvana na svadbu! Ne moram da im budem kuma, ali je red da budem pozvana na svadbu jer sam kumovala tome.

Mnogo se spekulisalo o mom odnosu sa Tanjom Savić. Ja nju izuzetno poštujem, obožavam njene pesme, privatno je slušam. Mislim da je dobra osoba, sjajna pevačica i Draško Stanivuković i ona idu jedno uz drugo.

Ostaje pitanje kako će prebroditi različite prepreke, jer neki ljudi sa Draškove strane smatraju da ona nije podobna žena za njega.

Ja mislim da će ljubav ovog puta pobediti. Ja poznajem i Draška, dolazio mi je nekoliko puta u emisiju. On je jako pozitivan, vedar duhom, šarmantan mladić.

Navijam da oni budu zajedno i da se uzmu jer bi to bio definitivno par regiona!

Mislim da ćemo ih sve više i više viđati zajedno u javnosti jer se više ne kriju i da će da ljubav dobiti svoj ozbiljniji epilog. Navijam za vas! Držim vam fige kao vaša žena iz senke. Podržavam ljubav jer bez ljubavi nema života. Ništa oni nisu uradili pogrešno – samo se vole!

informer.rs