(VIDEO) Prodala momku narukvicu, a onda joj se javila njegova DEVOJKA: Saznala je BOLNU istinu!

Zanimljivosti

(VIDEO) Prodala momku narukvicu, a onda joj se javila njegova DEVOJKA: Saznala je BOLNU istinu!

Vlasnica zlatare Liv Portio uhvatila je jednog od svojih kupaca da vara partnerku nakon što je naručio ogrlicu. Ona se, naime, šokirala kada je primila poruku od zbunjene žene po imenu Ešli, koja joj je javila da joj je naplaćena narudžba za njen nakit, a da pritom ništa nije kupila.

– Pozdrav Liv, dobila sam mejl i naplatu na kartici da sam naručila nekoliko komada nakita, ali nisam. Na adresi piše da ide u kuću mog dečka, ali on kaže da to nije naručio. Takođe, ime na ogrlici nije moje – napisala joj je Ešli, te zamolila za pomoć kako bi razrešila situaciju.

Liv je potom utvrdila da je muškarac koristio karticu svoje devojke Ešli kako bi kupio ogrlicu za drugu devojku koja se zove Dajmond. Naručio je takođe i nanogicu s njegovim inicijalom, piše Mirror.

– Njen dečko koristio je njenu kreditnu karticu da kupi nakit. Šalje se u njegovu kuću, ali nije shvatio da mu je devojka dobila potvrdu putem mejla – kazala je Liv u TikTok video koji je postao viralan.

Korisnici te društvene mreže, naravno, osuli su drvlje i kamenje po momku koji osim što vara devojku, kupuje i skupe poklone drugoj i to još karticom svoje devojke.

@livportio

🧐 #smallbusiness #jewelry #storytime #couples #love #relationship #cheating #bf #gf #boyfriend

♬ She Knows – J. Cole

(objektiv.rs)