Kristijan naslijedio plac na Vračaru od bogate penzionerke: Svi detalji!

Showbizz

Kristijan naslijedio plac na Vračaru od bogate penzionerke: Svi detalji!

Oni su sada za Srpski telegraf otkrili da planiraju da se skuće zajedno na Vračaru jer su dobili nesvakidašnji poklon.

Golubović je ispričao da mu je bogata penzionerka, u dogovoru sa sinom, dala dio nasljedstva jer je njegov dugogodišnji fan, pa će par na parceli u elitnom beogradskom naselju uskoro da počne da gradi vilu, gdje će živjeti kada beba dođe na svijet.

– Uskoro ćemo Kristina i ja da napravimo veliku kuću na Vračaru. Naslijedio sam od jedne žene dio vlasništva, u pitanju je veliki plac i tu ćemo da se skućimo. Imaćemo veliki imetak na prelijepoj lokaciji. Pošto je ta žena sada pokojna, njen sin je riješio da se zbog nas dvoje iseli i da nam da taj plac. Sada živi tu, ali će uskoro da ode jer ima druge planove i sve ostavlja nama.

– Tu postoji mogućnost izgradnje zgrade i opcija da uzmemo penthaus i za nas i za mog sina ukoliko odlučimo da prodamo imanje investitoru, ali više nam se sviđa da s tog placa sve srušimo i napravimo kuću iz snova. Pre ovoga imali smo nekoliko opcija što se tiče boravka, svakako smo stalno na relaciji Novi Sad – Beograd, ali nam to ne pada teško – kaže Kristijan, a Kristina tvrdi da je sve obaveze oko rješavanja stambenog pitanja prepustila budućem suprugu:

– Ja se previše ne petljam u te poslove oko stana, ali smo saglasni i Kristijan i ja da je bolje da napravimo kuću nego da čekamo da investitori naprave zgradu. Ovo, kao i sve do sada, radimo spontano i nigdje nam se ne žuri. Kristijan će biti posvećen otac i nekako znam da smo na pravom putu.

Srpski telegraf