(VIDEO)NEKA ŠTIPA CARA, NE MENE! Dejan briznuo u PLAČ, shvatio da mu se Dalila vraća samo kad vidi znake njegove NOVE SREĆE, osudio je što sedi na DVE STOLICE, pa se obratio NAJMILIJIMA!

Showbizz

NEKA ŠTIPA CARA, NE MENE! Dejan briznuo u PLAČ, shvatio da mu se Dalila vraća samo kad vidi znake njegove NOVE SREĆE, osudio je što sedi na DVE STOLICE, pa se obratio NAJMILIJIMA!

Direktno nakon svađe sa Dalilom Dragojević, Dejan Dragojević stigao je u Šiša bar, gde je otvorio dušu voditelju Darku Tanasijeviću.

Sad sam imao raspravu sa Dalilom. Prvo mi je vratila moju burmu, pa je dobacila u prolazu, pa pitala da li mi treba pomoć, pa došla kao da priča. Meni se ne priča, a treba da joj objasnim neke stvari. Došla da mi se izvini što me je napala zbog Matore, piva… Onda pominje svašta, hoće da me izrevoltira. Verovatno hoće da joj govorim da je volim, da nije to tako. Ja sam pokušao da sažvaćem sve, ali sam shvatio da je greška. Možda je bolje da se desilo sve to, kasnije bi bilo još gore. Sad kad je bio za Novu godinu taj problem što sam napravio, doživeo sam sličnu stvar od iste osobe. Da me napada zbog nekog koga je skoro upoznala. Vratio mi se flešbek – rekao je Dejan, pa počeo da plače:

Ti si sebe stavio na poslednje mesto, a ženu koju voliš na prvo – rekao je Darko.

Pokušavam da presečem, nekako ne mogu da isključim sve iz sebe, bude mi žao… Onda ona dođe i priča mi nebuloze, sklapa kockice da bi njoj bilo lakše. Ja više ne planiram ništa da dokazujem. Pokušaću na skali od nula do deset da komunikaciju svedem na dva. Ja je ne interesujem, a kad vidi da imam zanimaciju, dođe. Pa mi prebacuje sad, govori da je Filip došao kad je plakala. Mirotočivi. Ako joj odgovara da je Filip teši, nek je savetuje. Ako joj je smetala moja ljubav, to je druga stvar. Nemoj mene da oskrnavi – govorio je Dragojević.

Dejane, crni Dejana, ako ti pominje Filipa, ako si svestan svega, šta tražiš sa njom? – pitao je Tanasijević.

Ništa. Ja sam za to da prekine komunikaciju, ali nisam skroz, negde 90%. Ja sam sve dao od sebe, razumem, izdao sam dosta ljudi. Svestan sam toga, ali sam stavio sve po strani. Od svih mana izvukao sam samo neke vrline, a onda ona dolazi opet i kreće nešto – rekao je on.

Vama ne polazi za rukom da imate normalnu komunikaciju. Pričaj sa mnom, šta je ono što te muči, čemu se nadaš? – pitao je Darko.

Sve me muči. Ona kad ode u izolaciju, može da se smeje sa osobom koja petlja i laže, sa mnom će naravno da se svađa, treba da popričamo o svemu. Ako joj se smeje, neka ide u izolaciju. Onda ode tamo, svađa se, smeje se tri sata do ujutru. Ja joj dođem kao pegla neka, da sve zategne. Neka uštine njega, ne mene… Daje na značaju nekome ko ju je okarektiao ceo život, a ja koji joj nisam ništa uradio, ima zamerku da mi nađe. Neće ni 2% da se pokrene da bi naš odnos funkcionisao. Ne može da ide na dve strane. Onda mi dođe i kaže: “Vidi kako se Ša bori za ljubav”. Rekao sam joj: “Možda se sretnemo za 3 godine u rijalitiju, pa me možda neće doticati”. Ša može da dođe i da se bori. A ja kao nemam ljubav, nego sam samoživ. Ne, nego ona hoće tako to sebi da utuvi u glavu, da bi joj bilo lakše. Boli me kad mi kaže da mislim samo na sebe. Kaže mi da sam se prodao što sam dobio poklone, a ona je plakala kad ih nije dobila. Meni je značilo kad mi je David doneo poklone. Meni bude drago kad ona dobije poklone, za svoj rođendan sam njoj kupio poklon. Sam sebe gušim. Ako krenem da se družim sa nekim ljudima, ona će njima to da zameri, a onda neće imati nikoga pored sebe. Ja gledam da lakše prođemo kroz rijaliti. Ja probam sam, krenem, onda me nešto vrati na nulu. Ne mogu kad dođe i kad kaže neku neistinu da to pustim. Nije istina. Sad pre nego što sam izašao iz gardererobera, Mima ju je pitala kao može da mi kaže da je ne volim! Ja gledam u nekog ko mi se us*ao u život, a ona zvera na drugu stranu. Treba da se pokrenem, ali teško je – govorio je Dejan.

Probaj, neka te posavetuju ljudi, slušaj savete – dodao je Darko.

Da, ali jako je teško, njima žena nije tu. Svašta se izdešavalo, a moja emocija nije prešla na drugu osobu, kao što je kod nje bilo. Kod mene je sve bilo čuvanje braka, ostalo kao što je bilo. Ja nisam dozvolio da me neka druga zavoli, možda bi i meni krenulo to. Ne mogu, nisam još ugašen prema njoj, ja nju volim. Ogorčen sam što mi je sve ono uradila, šok za šokom, ne mogu da prezupčim. Onda je vidim skrhanu, pa mi se vrati na kuću gde smo živeli, ja se gubim ovde, ne mogu… Trudim se. Videću kakav će biti ponedeljak – rekao je Dejan.

Nastavi da se trudiš. Radi na tome, ne zbog Dalile, roditelja i brata, mene, gledalaca, zbog sebe na prvom mestu. Vidiš da ovako ne ide, da je sve gore od goreg i da može biti gore… Daj sve od sebe da se izdigneš iz situacije. Znam da je svakome svoja muka najteža, život ide dalje – posavetovao ga je Tanasijević.

Znam, ali ona će ustati da komentariše nešto, ja ću morati da odgovorim… Nije mi cilj da je isprovociram, da je napravim u nešto što nije. Mnogo puta prećutim zbog toga – zaključio je Dejan, pa se obratio javnosti:

Ne sekirajte se, izvinjavam se svima koji su pretrpeli šok, izvinjavam se muzičarima, svima. Pokušao sam da ispravim nešto, očigledno ne ide. Okrećem pola lista novog, ne mogu da obećam da je ceo – rekao je Dejan.
Detaljnije u nastavku ovog teksta.

pink.rs