VIDEO Au, kakav gaf! Nisu znali da su i dalje uživo: Đoković je lažljivi, podmukli se*onja!

Svijet

VIDEO Au, kakav gaf! Nisu znali da su i dalje uživo: Đoković je lažljivi, podmukli se*onja!

Nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kad si pozitivan, to je lagao, sigurno je i test bio lažan. I poslije toga je otišao u Španjolsku, razgovarali su voditelji dok su kamere još uvijek bile upaljene

Hajka oko Novaka Đoković i dalje je ‘No.1’ tema svih svjetskih medija, pogotovo australskih. Velika većina tamošnjeg stanovništva nije naklonjena najboljem tenisaču svijeta, a očito nisu ni voditelji dnevnika televizijskog programa “Channel 7”.

– Kada pogledamo sve, Novak Đoković je lažljivi, podmukli, se*onja. Kako god pogledaš, nemoguće je da je samo on u pravu. Ne ideš okolo kad si pozitivan, to je lagao, sigurno je i test bio lažan. I poslije toga je otišao u Španjolsku, a iz svega će se uspjeti izvući – razgovarali su između sebe voditelj i voditeljica, dok je netko zaboravio ugasiti kameru.

https://twitter.com/TheJuggernaut88/status/1480860331270283264?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1480860331270283264%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.24sata.hr%2Fsport%2Fvideo-au-kakav-gaf-nisu-znali-da-su-i-dalje-uzivo-dokovic-je-lazljivi-podmukli-se-onja-808315

Podsjetimo, Novak je dobio pozitivan PCR test 16. prosinca, a sljedeći je dan dijelio pehare i medalje mladim srpskim tenisačima te se slikao s njima, bez maske. Dan kasnije bio je na snimanju L’Equipea u Beogradu, što je objavom potvrdio francuski list, koji je kazao kako ih Đoković nije obavijestio o zarazi. Također, Novak je u prijavi za vizu naveo da nigdje nije putovao u proteklih 14 dana. Posljednjeg dana 2021. trenirao je u Marbelli za što također postoji snimka.

Australski ministar imigracije do četvrtka bi trebao ‘izvagati’ činjenice i donijeti odluku hoće li Đoković ostati u Australiji ili prvim letom za Europu. Ipak, srpska politologinja s australskom adresom tvrdi da će Novak igrati Australian Open i u slučaju da mu Alex Hawke otkaže vizu budući da ima 28 dana pravo za žalbu na takvu odluku, dok bi mu Sud dopustio natjecanje na prvom Grand Slamu sezone.

– Čak i da ministar imigracije poništi vizu Novaka Đokovića, na što ima pravo, ipak se može uložiti žalba u roku od 28 dana. Novak bi od Suda dobio dozvolu kako bi igrao na Australian Openu dok traje eventualni novi proces – rekla je Nina Marković Khaze za TV Prva.

24sata