NEVOLJE U BRAKU! Luna UCENILA Marka, postavila mu ULTIMATUM: Ako to ne promeniš kod sebe, nećemo više biti ZAJEDNO!

Showbizz

NEVOLJE U BRAKU! Luna UCENILA Marka, postavila mu ULTIMATUM: Ako to ne promeniš kod sebe, nećemo više biti ZAJEDNO!

Bivši učesnici “Zadruge”, Marko Miljković i Luna Đogani se redovno oglašavaju na društvenim mrežama i obaveštavaju fanove o događajima iz zajedničkog života, međutim izgleda da ipak nije sve tako bajno kao što deluje.
Luna Đogani i Marko Miljković otvoreno uživaju u porodičnom životu i sve vreme provode u svom toplom domu sa ćerkicom Miom, koju neizmerno vole. Ipak, Luna navodno nije toliko srećna, pa tako tera Marka da popravi jednu stvar, a tiče se njene porodice.

– Jedina stvar koja Lunu muči je to što Marko čvrsto stoji iza svojih stavova, pa još uvek ne prašta neke situacije koje su mu priredili članovi njene porodice – objašnjava izvor i dodaje:

– Ona je svesna da on ima principe od kojih ne odstupa, ali kako sada imaju dete i jako su srećni, to njegovo praštanje njenima jedina je karika koja nedostaje da budu potpuno srećni. Zamolila ga je da krene malo u crkvu, da počne da posti i da od monaha nauči kako da prašta. Čak mu je kroz šalu poručila: Ako to ne promeniš kod sebe, nećemo više biti zajedno.

– On joj je obećao da će dati sve od sebe da se promeni i zamolio je da mu samo da još malo vremena. Njega je ćerkica već dosta smekšala i nije više onako grub kakav je umeo da bude, tako da mu zaista malo fali da oprosti svima i da konačno svi budu srećna i velika porodica – završava priču izvor za gorenavedeni list.informer.rs