video’SVE ISCENIRAO DA BI BIO U CENTRU PAŽNJE?’ Kako je Daniel Đukić odveden na neuropsihijatriju KC Vojvodine?

Showbizz

‘SVE ISCENIRAO DA BI BIO U CENTRU PAŽNJE?’ Kako je Daniel Đukić odveden na neuropsihijatriju KC Vojvodine?

Upadom policije završila se drama koja je juče u Novom Sadu trajala više od devet sati, kada je jutjuber i autor “Dnevnjaka” Daniel Đukić pretio iz zaključanog stana da će se ubiti, kao i da će ubiti sve one koji mu se približe. Sve je prenosio uživo na društvenim mrežama.

Niko od komšija u zgradi u kojoj živi Đukić, nije želeo pred kamere “Nacionalnog dnevnika”, ali ono su nam rekli da su bili veoma uznemireni zbog svega što se juče dešavalo.

Postavlja se pitanje zbog čega je Daniel ovo uradio, kao i da li je bio psihički rastrojen. Privatni detektiv Uglješa Grgur kaže za Pink da se ne može reći da se radi o osobi koja je psihički poremećena. On smatra da je u pitanju više hir, kako bi Đukić skreno pažnju na sebe.

Ne može se reći da se tu radi o psihički poremećenoj osobi, to je neki njegov hir, moguće pod dejstvom opijata, alkohola, ali verujem da je on hteo to da iscenira da bi bio u centru pažnje i da bi se pričalo o njemu – rekao je za Pink, Grgur.

I upravo su se među Đukićevim pratiocima pojavile tvrdnje da su njegove objave već mesecima bile čudne, kao i da su to bili signali da nešto nije kako treba.

Kako su mediji juče pisali, Đukić je bezbedno evakuisan iz stana, nakon čega je zbrinut na neuropsihijatriji Kliničkog centra Vojvodine. U ovakvim situacijama, psihijatar Nebojša Baračkov, objasnio je kako lekari postupaju.

Pokušavamo prvo lepim rečima da ga dovedemo do zdravstvene institucije, a ne odmah nasilno. To nam je poslednja linija odbrane, iza toga, nema dalje – kaže Baračkov.

Podsetimo, ranije danas, za medije su se oglasili poznanici Daniela Đukića iz Apatina, gde je odrastao dok nije otišao na studije u Novi Sad.

Oni su rekli kako je Đukić navodno imao probleme sa kockom i zelenašima, kao i da je njegove dugove vraćao otac sve dok se nije ubio pre dve nedelje.