DANAS OTIŠLA NA REMONT – EVO KAKO MILJANA SAD IZGLEDA: Ne liči na sebe, komentari pljušte (FOTO)

Showbizz

DANAS OTIŠLA NA REMONT – EVO KAKO MILJANA SAD IZGLEDA: Ne liči na sebe, komentari pljušte (FOTO)

Miljana Kulić nedavno je diskvalifikovana iz rijaliti šou programa Zadruga, a iz njega je otišla sa krivičnom prijavom zbog nasrtaja na bivšeg dečka Lazara Čolića Zolu i dugom prema produkciji ružičaste televizije u iznosu od 50.000 eura.

Kako para nema, a dugovi treba da se vrate, Miljana se dala u zarađivanje putem Instagrama.

Naime, Kulićeva na svojim fotografijama reklamira razne proizvode i brendove, a za to dobija odgovarajuću novčanu nadoknadu. Naravno, svako ko postavi fotku želi sebe da predstavi što ljepšim, pa korišćenje raznih filtera i fotošopa nije strano ni bivšoj zadrugarki, ali ovaj put je otišla korak dalje.

Kulićeva je na svojoj posljednjoj objavi sebe toliko promijenila, da su od nje isti ostali samo zubi što je jedan od komentara na ovoj društvenoj mreži. Mada, kada se malo bolje pogleda, možda je i njih izbijelila!

Miljana kao da je zaboravila da svi dobro znaju kako izgleda i da je u njenom slučaju nemoguće prevariti pratioce. Ne toliko.

Sve u svemu, Kulićeva je lijepo nasmijala sve one koji su ovu fotku vidjeli, a da li joj je to i bila namjera zna samo ona!novi.ba