(VIDEO) DALILA NOSI CAREVO DETE? Dragojevićka se pomirila sa bivšim suprugom, a Filip pred milionima otkrio da joj KASNI CIKLUS!

Showbizz

(VIDEO) DALILA NOSI CAREVO DETE? Dragojevićka se pomirila sa bivšim suprugom, a Filip pred milionima otkrio da joj KASNI CIKLUS!

Drama na relaciji Dalila Dragojević i Filip Car ne jenjava. Dalila na sve načine pokušava da povrati uništeni brak sa Dejanom Dragojevićem, ali i ne prestaje da ulazi u okršaje sa bivšim ljubavnikom.

Poslednja svađa između Dalile i Cara naveo je mnoge gledaoce da pomisle da je Dragojevićka u blagoslovenom stanju.

Tokom okršaja gde je Filip brutalno vređao bivšu ljubavnicu, a pravdao se Maji Marinković, pomenuo je Dalilinu izostalu menstruciju.

– Ne pričam o tebi, Dudlila! Ko te j***!? – urlao je Car.

– Naj****! – uzvratila je Daliila.

– Od čega ću naj*****? Javi mi samo kad dobiješ menstruaciju? Toliko od tebe! M’rš, k*** – izustio je sporne reči Filip, pa dodao:

– Ja sam takvih trista na p*** nabijao! Sperma ovde i metla! Puna si sperme moje! Š*** si mi lizala! – nije prekidao zadrugar.

Dalila i Dejan sinoć su se izmirili u postelji, a ukoliko je Dragojevićka trudna, da li to znači da će njen suprug prihvatiti dete njenog ljubavnika, ostaje da vidimo. Kurir.rs/M.M.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)