Izjava Tanje Savić neće se svidjeti Drašku Stanivukoviću: Više nisu u vezi?

Showbizz

Izjava Tanje Savić neće se svidjeti Drašku Stanivukoviću: Više nisu u vezi?

Pjevačica Tanja Savić i graonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, vjerovatno više nisu u vezi.

Tanju su mjesecima spajali sa mladim političarom, a ona to nije potvrdila ni demantovala, a o svom ljubavnom životu nakon burnog razvoda od Dušana Jovančevića s kojim ima dva sina, nije željela previše da otkriva.

“Ja sam žena za ljubav, željna sam toga i mislim da sam sada u nekim zrelim godinama kada znam šta želim i tačno znam šta mi treba, šta ne bih trpela… I ja sam za to, a, sad, brak nije toliko bitan”, rekla je Tanja.

Pjevačica je podijelila i šta joj je na duši, iz čega se da zaključiti da je stavila tačku na navodnu romansu sa gradonačelnikom Banja Luke, piše Telegraf.

“Evo, Nataša Bekvalac je imala tri braka, ima iskustva i mislim da je najbolje kada je čovek sam”, rekla je Tanja za “Grand News” i dodala:

“Kada možete sami sa sobom da popijete kafu onda to je to, ne treba vam niko drugi, a sad da ja nekog imam zbog toga što mi je dosadno i samo želim da se zabavljam, mislim da ni to nije poenta, jer ako će meni taj neko kvariti sreću, a ja sam srećna sada… Znači ne treba mi niko”radiosarajevo.ba