Sanjate li neki od ova 3 sna, nadajte se uskoro PRAVOJ ljubavi!

Zanimljivosti

Sanjate li neki od ova 3 sna, nadajte se uskoro PRAVOJ ljubavi!

Normalno je da priželjkujete da vam se dogodi ljubav, a snovi mogu najaviti različite događaje, čak i one u sferi ljubavi. Ipak, to mogu biti i lijepi, ali i manje lijepi snovi, a mogu ukazati i na to da li ćete najzad sresti svoju idealnu polovinu. Tri sna najavljuju promjene u vašem životu po pitanju ljubavnih odnosa, ako ih sanjate nadajte se pravoj ljubavi, i to veoma skoro.

Lutka

Lutke su na javi sinonim za igru, bezbrižnost i razonodu, i asocijacija na iskrene, djetinje emocije. Rijetko se javljaju u snovima, ali ako sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život.

Posteljina

Snovi o posteljini su česti i popularni među ljudima. Bela posteljina je najpopularniji san i simbolizuje mir i harmoniju. Ovakvi snovi pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih ljubavnih emocija u vama. Ako su bijeli čaršavi čisti, to znači da ćete imati mnogo sreće u ljubavi.

Gusta šuma

Ako sanjate gustu šumu iz koje na kraju pronalazite izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. Ovaj san otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ste zalutali u šumu, to ukazuje da još nije pravo vrijeme da ljubav uđe u vaš život, prenosi Krstarica. haber.ba