Horoskopski znak koji vječno voli – i nikad ne vara…

Zanimljivosti

Horoskopski znak koji vječno voli – i nikad ne vara…

Riječ je o Rakovima koji obično teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi, u kojoj nema mjesta za preljubu. Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvijek razmišljaju dugoročno jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu.

Za voljenu osobu spremni su da učine sve, ali očekuju isto i zauzvrat jer su i sami željni pažnje te vole kada im se ljubav dokazuje. Ono što takođe karakteriše osobe rođene u ovom znaku jeste da neće dopustiti da išta stane na put njihovoj ljubavi te će se potruditi da riješi svaki problem čim se pojavi. Rakovi svoje partnere uvijek stavljaju na prvo mjesto te su, kada je to potrebno, spremni neustrašivo da stanu u njihovu odbranu po svaku cijenu.

Rakovi se ističu kao najveći pobornici vjernosti, a još nekoliko znakova horoskopa takođe nije sklono prevari. Među njima su Bikovi koji vole stabilnost i veoma su pouzdani, zatim Vage koje su rođeni borci za pravdu, tradicionalne Djevice i Jarčevi koji su na glasu kao jako strpljive osobe koje su spremne da porade na svojoj vezi koliko god je potrebno, piše “Noizz“. haber.ba