SMANJUJE UPALNE PROCESE U TIJELU I UBRZAVA METABOLIZAM: Napitak za mršavljenje – 1 voće i 1 začin – KILOGRAMI SE SAMO TOPE

Zdravlje

SMANJUJE UPALNE PROCESE U TIJELU I UBRZAVA METABOLIZAM: Napitak za mršavljenje – 1 voće i 1 začin – KILOGRAMI SE SAMO TOPE

Nije lako skinuti nagomilane kilograme, pa često tragamo za nekim saveznikom. Prirodni napitak za mršavljenje je uvAijek dobro rješenje.

Jabuka sadrži najviše vode i vitamina C, A i E, ali i dosta rastvorljivih dijetnih vlakana, koja u crevima prave gel koji upija višak masnoće iz hrane i to se odražava na sniženje nivoa holesterola u krvi. U kombinaciji s magičnim cimetom, koji poseduje antimikrobna, protivupalna, antidijabetička svojstva, jabuka je pravi saveznik u borbi za zdravlje i dobru liniju.

Sastojci za napitak za mršavljenje

1 litar vode

1 prutić cejlonskog cimeta, 1 zelena jabuka

Piprema: Zagrejte vodu, pa je prespite u bokal i dodajte cimet i sitno iseckanu jabuku. Ostavite da se malo ohladi, poklopite i stavite u frižider na dva sata. Konzumirajte ujutru na prazan želudac.

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja. (novi.ba)