(VIDEO) OKRENUO SE I OTIŠAO SA SOPSTVENE SVADBE: Mladoženja rešio da otkrije ISTINU o mladi i to pred SVIM ZVANICAMA, šokirao sve!

Zanimljivosti

(VIDEO) OKRENUO SE I OTIŠAO SA SOPSTVENE SVADBE: Mladoženja rešio da otkrije ISTINU o mladi i to pred SVIM ZVANICAMA, šokirao sve!

Venčanje bi trebalo da bude dan pun veselja i ljubavi, a posebno ga mogu uljepšati govori kumova, prijatelja i, naravno, mladenaca. Ipak, jedan mladoženja iskoristio je taj trenutak da svima objavi kako mu supruga nije bila verna, ali ni prijatelji.

Jedan od zvanica koji je svedočio neprijatnom govoru, Šon, ispričao je u emisiji Grama Nortona kako je sve izgledalo. Ceremonija je prošla bez ikakvih problema, a kada je krenulo slavlje svi su počeli da drže kratke govore.

Na red je došao mladoženja koji je prvo rekao: “Igraćemo jednu igru.” Rekao je svim gostima da ustanu, okrenu tanjire ispred sebe i pronađu crvenu nalepnicu. Onaj ko ju nije pronašao morao je da sedne, pa su tako ostali da stoje samo muškarci – njih osmorica.

Mladoženja je potom svima poručio da obrate pažnju na muškarce koji su ostali da stoje i glasno rekao: “Svi su spavali sa mojom suprugom otkada smo se ona i ja verili – ja sada odlazim i tražiću poništenje ovog braka.”

Uzeo je svoje stvari i izašao iz prostorije bez da je rekao jednu reč, a goste je ostavio u potpunom šoku. Nije poznato kako je mlada reagovala, kao ni šta se dalje događalo. (kurir.rs)