(VIDEO) IMAM 44 GODINE I SVI MISLE DA SAM PRESTARA ZA SVOG DEČKA (28): Na pitanje što bira mlađe muškarce uvek ima spreman odgovor

Zanimljivosti

(VIDEO) IMAM 44 GODINE I SVI MISLE DA SAM PRESTARA ZA SVOG DEČKA (28): Na pitanje što bira mlađe muškarce uvek ima spreman odgovor!

Džuli (44) je postala zvezda Tik Toka nakon što je pokazala svog, kako ga naziva u svojim snimcima, “pastuva” koji ima 28 godina. Naime, ona se ponosi i neretko deli sa pratiocima razloge zbog čega se treba zabavljati sa kuguarkom.

– Svi mi govore da je premlad za mene i da može da mi bude sin. Zameraju mi da sam prestara za njega. Međutim, ja znam da odgovara i on meni i ja njemu. Evo, prednosti zabavljanja sa starijom ženom su sledeće: nema drame, samo putovanja, izvrsna domaća jela i mnogo smeha – kaže Džuli.

Ona kaže i da na pitanje zašto ne nađe muškarca svojih godina ima uvek spreman odgovor – zato što muškarci njenih godina žele da se zabavljaju isključivo sa devojkama duplo mlađim od njih. (kurir.rs)

@juliewiththeb00ty

It’s pretty great ☺️ #cougar #cougartok #cougarsoftiktok #datingadvice #datingapps #AsSceneOnTubi #PrimeDayDealsDance #TubiTaughtMe

♬ Ha Ha Ha – 𝑷𝒐𝒑𝒑𝒆♡