MAĆEHA MOG MUŽA JE NOSILA MOJ VERENIČKI PRSTEN PRE MENE: Dobila ga je u OTOVORENOJ kutiji i to od NJE, a sad tvrdi da je PROKLET!

Zanimljivosti

MAĆEHA MOG MUŽA JE NOSILA MOJ VERENIČKI PRSTEN PRE MENE: Dobila ga je u OTOVORENOJ kutiji i to od NJE, a sad tvrdi da je PROKLET!

– Ona je užasna žena i užasno se ponaša prema svima oko sebe. Ne voli ni mene baš previše i od početka ne podržava našu vezu – napisala je i ispričala kako su se ona i suprug venčali na brzinu, pa joj je tada dao jeftini privremeni prsten dok se pravi ne napravi za što je trebalo vremena, jer je rađen po narudžbini.

– Nisam imala pojma da je on, da me iznenadi, naručio prsten na adresu svojih roditelja – rekla je, pa ju je iznenađenje dočekalo kod svekrve.

Naime njegova maćeha je, kada je videla kutijicu za nakit, oduševljeno pretpostavila da je kupljen njoj, pa je izvadila prsten i isprobala ga, da bi onda razočarano shvatila da joj veličina ne odgovara i da je zapravo za snaju.

– Tako sam prsten dobila u otvorenoj kutiji i dala mi ga je svekrva umesto supruga – ispričala je, a iako se razljutio, ni muž nije maćehi ništa rekao.

– Uzela sam kutiju i samo rekla “U redu je”, a zapravo sam htela da se rasplačem jer je i samo otvaranje trebalo da bude posebno, budući da su u kutiji bile nalepljene sentimentalne poruke o našoj vezi – ispričala je, a sada, kaže, ne može da se reši osećaja da je prsten “proklet”.

– Moja svekrva je mom mužu maćeha (mama mu je umrla) i tek je par godina u braku s njegovim ocem, a taj brak ne odlikuje ni velika ljubav, ni međusobno poštovanje i imam osećaj da je na neki način ukaljala i moj prsten – rekla je.

– Jednostavno je ignorišite, jer je očito ljubomorna. Fotografišite se sa suprugom dok vam stavlja prsten i pošaljite joj fotografije – posavetovala ju je jedna žena. (kurir.rs)