ISPOVEST ANITE MANČIĆ SLAMA I NAJTVRĐA SRCA: Glumica je 10 GODINA vodila bitku za potomstvo, a evo kako govori o najtežoj borbi!

Showbizz

Anita Mančić mnogima je jedna od omiljenih domaćih glumica, a o njenom privatnom životu zna se veoma malo.

Naime, glumica je godinama u srećnom braku sa suprugom Bojanom, koji je po struci grafički dizajner, a potresna ispovest o borbi za potomstvo Anite Mančić uzburkala je Srbiju. Kako je objasnila, kroz život je vodila neke svoje, teške bitke, a jedna od njih bila je ona, najvažnija za svaku ženu bitka za majčinstvo.

Najveća želja koju je bračni par imao bila je da se ostvare u ulozi roditelja, međutim, čak i posle deset godina duge borbe, san im se nije ostvario.

– Deset godina vodila sam tešku borbu da postanem majka, nažalost bezuspešno. To je veliki atak na organizam. Telo je počelo da se buni, zato sam odustala od te borbe. Razmišljala sam i da usvojim dete – ovim rečima počela je potresna ispovest Anite Mančić za “Blic Ženu”.

Tu ranu, koja godinama ne zarasta, glumica leči tako što vodi humanitarnu glumačku trupu za decu sa Daunovim sindromom.

– Kad me stigne tuga, ućutim se da je preživim. Kad bih zbog nekih stvari počela da plačem, nikad ne bih prestala. Zato ne počinjem – kaže sa puno sete Anita.

Kurir.rs/A.A./Blic žena