Zaposleni u prodavnici optužili je za krađu: Dospela je na sud, a onda je doživela IZNENAĐENJE života

Zanimljivosti

Zaposleni u prodavnici optužili je za krađu: Dospela je na sud, a onda je doživela IZNENAĐENJE života

Kada je ušla u prodavnicu Volmart u SAD, Lesli Nars nije mogla da pretpostavi da će odande izaći maltene sa lisicama na rukama. Lesli je ušla u prodavnicu kroz drugi ulaz a prilikom kupovine na automatskoj kasi, njoj je prišao jedan od radnika Volmarta. Dok ga je ona nemo posmatrala šta hoće, prišli su joj i radnici obezbeđenja.

Oni su potom u specijalnoj prostoriji prodavnice optužili Lesli da je krala novogodišnje i božićne ukrase i druge slične proizvode u vrednosti od oko 5.000 dinara (oko 50 dolara).

Dok je Lesli pokušavala da im objasni kako je ušla na drugi ulaz i da je nameravala da sve plati na automatskoj kasi karticom, oni su već zvali policiju.

Unezverena žena počela je da plače i dalje se pravda, ali ništa nije pomoglo. Menadžer Volmarta rekao joj je da dolazak policije može da zaustavi samo ako plati oko 200 dolara za celokupan asortiman proizvoda koji je imala u kolicima.

Žena je pobesnela i sačekala je policiju. Iste večeri puštena je iz stanice i odmah je angažovala advokata. Otezao se slučaj sve dok sud nije šokirao Lesli odlukom.

Ne samo da je stao uz nju, pošto je njen advokat dokazao da nije imala nameru da krade, već je Volmart morao da je isplati sa čak 2.1 miliona dolara!

– Klasičan primer lažne optužbe nije mogao da prođe na sudu. Zadovoljni smo ishodom – rekao je advokat Lesli Nars posle presude. (objektiv.rs)